Avantajele unor stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal PV-3M

0

Stâlpii panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal sunt o alternativă eficientă și avantajoasă pentru clasicii stâlpi alimentați de la rețeaua națională. De ce? Avantajele sunt numeroase:

1. Cu stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal un oraș poate face economii importante

Stâlpi solari fotovoltaici cu led prețuri ieftine

Stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal PV-3M

Acești stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal sunt mult mai avantajoși din punct de vedere economic, pentru că odată cumpărați nu mai este nevoie de niciun cost ulterior. Acești stâlpi nu folosesc electricitate din rețeaua națională, ci și-o produc singuri, cu ajutorul panourilor solare. Energia solară folosită este gratuită și regenerabilă, deci costurile pentru iluminat vor fi 0 lună de lună.

2. Natura nu este afectată dacă folosim stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal

Pentru că acești stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal nu produc deșeuri toxice și nu au emisii de gaze, sunt o metodă eco-friendly de iluminat. Dacă un oraș întreg ar folosi astfelde stâlpi solari, nivelul poluării ar scădea considerabil în timp.

3. Stâlpii panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal sunt multifuncționali

Stâlpii solari pot fi folosiți atât pentru iluminatul grădinii proprii, cât și pentru iluminatul stradal. Acești stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal PV-3M sunt ideali pentru spațiile mari, așa cum sunt parcările, căile de acces, străzile, oferind o sursă mare de lumină pe timp de noapte.

4. Stâlpi panouri solare fotovoltaice cu led pentru iluminat stradal PV-3M sunt durabili

Stâlpii solari PV-3M sunt foarte apreciați datorită calității componentelor și a eficienței lor ridicate. Panoul solar folosit este unul IPM 60W și oferă un plus de valoare stâlpului solar. Pentru a se împiedica scurgerile, acest stâlp conține un acumulator Trojan cu descărcare adâncă ce nu necesită mentenanță. Acesta are o durată lungă de viață și o eficiență pe măsură. În plus, pentru a rezista an de-a rândul în condiții meteo extreme, acest stâlp este unul galvanizat, cu construcție solidă.

Descriere stâlpi de iluminat solar echipaţi complet PV-3M

Stâlpii de iluminat solar echipaţi complet PV-3M reprezintă alternativa ecologică şi avantajoasă din punct de vedere economic a iluminatului clasic, cu stâlpi alimentaţi din reţeaua electrică. Stâlpii de iluminat solar echipaţi complet pot fi folosiţi pentru iluminatul public, iluminatul stradal, iluminatul curţilor sau al grădinilor, iluminatul parcărilor sau a cailor de acces.

Aceşti stâlpi echipaţi complet oferă avantajul de a folosi alimentarea cu energia solară, aceştia fiind echipaţi cu panouri solare fotovoltaice şi acumulatori pentru stocarea energiei. Panourile fotovoltaice montate pe aceşti stâlpi de iluminat solar produc 200 Wh, media zilnică anuală, iar acumulatorii pot stoca 400 Wh.

Stâlpii de iluminat solar echipaţi complet PV-3M au următoarele componente: un panou solar fotovoltaic IPM 60W, o baterie pentru panou fotovoltaic 12V33Ah TRJ AGM, un regulator fotovoltaic Steca PR 1010, o lampa cu leduri pentru iluminatul solar x6 Idella Sunshine 12v15W, o cutie de conexiuni cu protecţie IP66 pentru panouri fotovoltaice ŞERB-44 şi un stâlp galvanizat de iluminat ST-3M cu o înălţime de 3 metri. Împreună formează un adevărat sistem fotovoltaic cu leduri pentru iluminatul cu energie curată, non-poluantă.

Mai multe detalii despre acești stâlpi de iluminat solar echipați complet PV-3M și despre tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns