Iluminează-ţi grădina proprie cu stâlpii solari fotovoltaici de iluminat cu leduri PV4M

0

Confortul propriei casei reprezintă de mult o prioritate pentru fiecare dintre noi. Cu toţii ne dorim să ne organizăm cât mai bine locuinţa şi curtea, în aşa fel încât să ne simţim mereu confortabil şi în siguranţă.

Grădina proprie reprezintă un punct esenţial al locuinţei noastre şi pentru cele mai multe persoane înseamnă un mod de relaxare, de a petrece timp in natură, grădinărind.

Sistem de iluminat grădina cu leduri – stâlpi solari fotovoltaici

Stâlpi solari fotovoltaici de iluminat cu LED-uri PV-4M prețstâlpi solari fotovoltaici

Stâlpi solari fotovoltaici de iluminat cu LED-uri PV-4M

Pentru a avea mereu control asupra casei noastre, este esenţial să investim într-un sistem de iluminat de calitate, care să ne asigure necesarul de lumină în timpul nopţii. Noaptea, casele noastre sunt vulnerabile în faţa hoţilor dacă nu sunt iluminate corespunzător. În lipsa unor surse de lumină importante, spărgătorii pot plănui o spargere eficientă, fără să poată fi demascaţi.

Tocmai de aceea, stâlpii solari fotovoltaici pentru grădină sunt ideali pentru a ilumina noaptea întreaga curte, ferind-o astfel de pericolele externe.

Pentru a garanta o siguranţă optimă, opţional, stâlpii solari fotovoltaici pentru grădină pot fi dotaţi cu senzor de mişcare. Acesta este extrem de eficient pentru a economisi energia, stâlpii solari fotovoltaici luminând doar atunci când sunt declanşaţi. Senzorul de mişcare este eficient şi pentru a putea detecta dacă vreun intrus pătrunde pe proprietate, deoarece lumina din curte cu siguranţă vă va atrage atenţia.

Acești stâlpi solari fotovoltaici cu LED-uri sunt ideali pentru iluminatul propriei curţi în gospodăria proprie, fiind fabricață în Uniunea Europeană.

Sistemul este dotat cu o lampă cu LED-uri Idella Sunshine 12v30M – OSRAM LES, care certifică în mod clar calitatea întregului sistem.

Descriere stâlpi solari fotovoltaici pentru iluminat cu LED-uri PV-4M

Acești stâlpi solari fotovoltaici cu LED-uri PV-4M sunt ideali atât pentru iluminatul parcărilor private sau publice, aleilor cât şi pentru grădina sau căile de acces. Opţional pentru acești stâlpi solari fotovoltaici se pot monta senzor de mişcare.

Stâlpii solari fotovoltaici de iluminat cu LED-uri PV-4M sunt stâlpi complet echipați, oferind o alternativă economică pentru iluminatul clasic, fiind în același timp o soluție non-poluantă, prietenoasă cu mediul. Amintim ca panoul solar monocristalin produce 310 Wh, media zilnică anuală, iar acumulatorul solar poate stoca 400 Wh.

Stâlpii solari fotovoltaici de iluminat cu LED-uri PV-4M conțin: un panou solar monocristalin IPM95W, un regulator de încărcare Steca 12/24v 10Ah cu funcție de noapte, un acumulator solar AGM Trojan 12v33Ah, o lampă cu LED-uri Idella Sunshine 12v30W – OSRAM LED, un stâlp galvanizat de 4 metri cu flanșă și structură de prindere pentru panou solar și o cutie de conexiuni cu încuietoare. Toate componentele stâlpilor de iluminat sunt fabricate în EU!

Mai multe informații pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns