Un stâlp hibrid pentru iluminatul public, economie şi eficienţă

4

Iluminatul public este una dintre necesităţile oricărei comunităţi. Este obligatoriu să se asigure pentru locurile publice un sistem de iluminat corespunzător, care să facă faţă cu succes cerinţelor locuitorilor.

Iluminatul public, o necesitate indiferent de mărimea localităţii

Stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M preț

Stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M

Fie că vorbim despre un oraş foarte mare, fie că vorbim despre o localitate mică, este necesar ca în timpul nopţii să existe un sistem de iluminat bine pus la punct. Fiecare comunitate are nevoie de lumină în timp de noapte, pentru ca activităţile normale să se poată desfăşura corespunzător.

Traficul este dependent de iluminarea nocturnă, căci maşinile nu pot circula dacă străzile sunt lipsite de o sursă de lumină. Pe străzile aglomerate, unde chiar şi noaptea se circulă intens, farurile autovehiculelor nu sunt îndeajuns pentru a facilita călătoriile şoferilor.

De asemenea, aleile pietonale trebuie şi ele iluminate adecvat, căci toate persoanele căre călătoresc seara târziu sau chiar noaptea să se poată deplasa în condiţii optime. Să nu uităm de parcări, fie ele publice sau private. Locurile unde maşinile staţionează trebuie să aibă o sursa constantă şi eficientă de lumină, pentru a se împiedica orice accident făcut în timpul parcării.

Un stâlp de iluminat hibrid pentru iluminatul public, o alegere inteligentă

Dacă vom calcula câţi bani se cheltuiesc într-un oraş pentru electricitatea necesară iluminatului, cu siguranţă că numărul nu ar fi deloc unul mic. Stâlpii care folosesc energia solară sau cea eoliană pentru iluminat sunt o variantă foarte avantajoasă pentru tradiţionalele sisteme de iluminat, care folosesc electricitatea de la reţeaua naţională.

Un stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare şi eoliană HI-4M foloseşte energia soarelui şi cea a vântului, energii care sunt complet gratuite şi inepuizabile. Aşadar, singura investiţie este cea în sistem, căci ulterior veţi uita de facturile costisitoare la electricitate. În plus, un stâlp de iluminat hibrid nu afectează natura, deci nu se face niciun compromis între binele mediului şi confortul unui oraş.

Acest stâlp de iluminat hibrid captează pe timpul zilei energia solară şi cea eoliană cu ajutorul panourilor solare monocristaline şi, respectiv, cu turbina eoliană, convertind aceste energii în electricitatea necesară lămpii. Lampa cu 6 LED-uri Idella Sunshine luminează fără probleme o alee întreagă, o parcare sau o grădină privată. Acest stâlp de iluminat hibrid pentru iluminatul public este o alternativă eficientă şi economă pentru clasicul sistem de iluminat, banii cheltuiţi pentru investiţie recuperându-se într-un timp foarte scurt.

Descriere stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M

Acest stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană este ideal atât pentru iluminatul parcărilor private sau publice, aleilor cât și pentru grădină sau căile de acces. Opțional, pentru acest stâlp de iluminat hibrid se poate monta un senzor de mișcare.

Stâlpul de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană este un stâlp complet echipat, oferind o alternativă economică pentru iluminatul clasic, fiind în același timp o soluție non-poluantă, prietenoasă cu mediul. Amintim că panoul solar monocristalin produce 310 Wh, media zilnică anuală, turbina mică produce 44 W pe vânt de 15 m/s, iar acumulatorul solar poate stoca 400 Wh.

Stâlpul de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M conține: o turbină mică eoliană RTL, un panou solar monocristalin IPM95W, un regulator de încărcare Steca 12/24v 10Ah cu funcție de noapte, un acumulator solar AGM Trojan 12v33Ah, o lampă cu 6 LED-uri Idella Sunshine 12v15W, un stâlp galvanizat de 4 metri cu flanșă și structură de prindere pentru panou solar și o cutie de conexiuni cu încuietoare. Toate compomentele acestui stâlp de iluminat hibrid sunt fabricate in EU!

Mai multe informații despre acest stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M, dar și despre alți stâlpi solari fotovoltaici de iluminat găsiți pe esolar.ro

Share.

4 comentarii

  1. Pingback: Stâlpi solari fotovoltaici de iluminat cu leduri | eSolar.ro

Lasa un raspuns