Panouri solare fotovoltaice mai eficiente cu structura montaj fotovoltaice pentru acoperișuri plate

0

Un acoperiș plat este o locație foarte bună pentru o instalație PV, deoarece oferă acces ușor pentru întreținere, vizibilitate redusă din stradă și, de cele mai multe ori, un spațiu generos pentru instalare.

Acoperișurile plate sunt ideale pentru sistemele fotovoltaice

Structura montaj fotovoltaice pentru acoperișuri plate preț

Structura montaj fotovoltaice pentru acoperișuri plate

Panourile solare fotovoltaice montate pe un acoperiș plat pot produce mult mai multă energie electrică, dacă acestea sunt înclinate spre soare, față de cele montate orizontal pe acoperiș.

Panourile solare fotovoltaice solare destinate unui acoperiș plat sunt de multe ori instalate pe un sistem special conceput, la un unghi de aproximativ 15° față de orizontală pentru îmbunătățirea performanței lor. Acest unghi mai mic reduce riscul ca un rând de panouri solare să umbrească alt rând de panouri de pe acoperiș.

Dacă locuința dumneavoastră are un acoperiș plat și intenționați să montați un sistem fotovoltaic, un specialist în montaj vă va îndruma pe tot parcursul instalării. La fiecare montaj, instalatorul va verifica dacă structura acoperișului este suficient de puternică pentru a suporta sarcina suplimentară a panourilor fotovoltaice solare și structura lor de montare.

Panourile solare fotovoltaice sunt mult mai eficiente pe un acoperiș plat

Tehnologiile de fixare sunt proiectate în așa fel încât sistemul fotovoltaic rezidențial să aibă cel mai bun randament și, totodată, ca structura acoperișului să nu fie afectată. De aceea, la montare, este foarte important ca sistemul să nu necesite găurirea acoperișului, deoarece acest lucru duce la multe probleme, cum ar fi scurgeri de apă.

Panourile solare fotovoltaice, pentru a fi eficiente, trebuie să fie montate la un unghi de cel puțin 10 de grade, pentru o autocurățare, deoarece chiar și un strat subțire de murdărie le poate reduce semnificativ eficiența. De asemenea, acestea trebuie să fie bine fixate împotriva vântului, astfel este nevoie de un sistem de montare de calitate, unul rezistent.

Structura montaj fotovoltaice pentru acoperișuri plate folosește o tehnologie specială, se pretează la orice tip de acoperiș si poate fi ancorată cu greutăți împotriva vântului.

Prezentare structura montaj fotovoltaice pentru acoperilșuri plate

Sistem de montaj panouri fotovoltaice pentru acoperișuri plate la un preț convenabil. Se pretează la orice tip de acoperiș și pot fi ancorate cu greutăți contra vântului.

Mai multe informații despre structura montaj fotovoltaice pentru acoperișuri plate și despre alte structuri fotovoltaice pe acoperiș terasă găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns