Alege cea mai bună turbina eoliană pentru casă Idella FlyBoy

2

„Suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri ieftine” — o zicală care se potrivește de minune atunci când zăbovim în fața unui lucru de care avem nevoie, însă prețul pare cam piperat. Filosofia din spatele acestei zicale e foarte simplă — alegem să cumpărăm lucruri ieftine, care se deteriorează repede și ajungem curând în situația în care trebuie să facem iar o achiziția. Nu ar fi mai bine să cumpărăm ceva de calitate de la bun început?

Așa stau lucrurile și cu tehnologiile curate, prețul e puțin mai mare față de sistemele convenționale, însă investiția merită din plin.

Alege turbina eoliană pentru casă potrivită nevoilor tale

Turbina eoliană pentru casă preț

Turbina eoliană pentru casă Idella FlyBoy 600W WKR

Energia eoliană se numără printre cele mai eficiente surse de energie regenerabilă disponibile în prezent. La început, turbinele eoliene au fost utilizate în parcuri eoliene mari, ca mai apoi — grație dezvoltării tehnologiei — să servească și uzului rezidențial – așa a apărut turbina eoliană pentru casă.

O turbina eoliană pentru casă mică, folosită pentru alimentarea locuinței, ajută utilizatorul să economisească mult la factura de energie electrică și, odată instalată, acoperă în mare măsură nevoia energetică dintr-o gospodărie.

Turbina eoliană pentru casă – Factori de luat în seamă înainte de instalare

Însă, înainte să cumperi o turbină eoliană pentru casă, trebuie să iei în considerare anumiți factori. Spre exemplu, până și o turbina eoliană pentru casă mică are nevoie de un anumit spațiu pentru a funcționa cum trebuie. Astfel, dacă te gândești să instalezi un asemenea sistem, ține minte că ai nevoie de o suprafață de cel puțin un hectar de teren. Tocmai din acest motiv, proprietarilor de locuințe din zonele urbane le e practic imposibil să se bucure de un sistem cu turbine eoliene. Dacă ai spațiul respectiv, de ce nu ai profita de energie curată și economii serioase la electricitate?

Și intensitatea vântului cântărește destul de mult în decizia de a cumpăra o turbina eoliană pentru casă. Potrivit specialiștilor în tehnologii eoliene, pentru ca o turbină să dea randament, viteza vântului trebuie să fie destul de puternică, de aproximativ 11 m/s.

Într-un final, e important să ții cont și de modelul turbinei. Alege de la bun început calitate, nu te încrede în produse ieftine, de un randament îndoielnic. Ține minte, o turbina eoliană pentru casă eficientă e o turbină mică, silențioasă și ușoară.

Descriere turbina eoliană pentru casă Idella FlyBoy 600W

Eoliana pentru casă de 600W, în zonele cu vânt constant, genereaza curent electric pentru iluminatul exterior al casei cât și pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse și neconsumate pentru perioadele cu varf. Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W respectiv 600W sunt ideale pentru uz casnic, sunt ușoare, mici și foarte silențioase, mai mult de atât, pornesc de la vânt de 0.8 m/s.

Mai multe detalii despre această turbină eoliană pentru casă și despre alte turbine eoliene găsești pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Baterii solare GEL rezistente la șocuri mecanice | eSolar.ro

Lasa un raspuns