FUSE 4W VOL – gadgetul solar care te poate însoți în toate drumețiile

0

Rămâneți des fără baterie la telefon sau laptop dar nu sunteți acasă ca să le încărcați? De acum înainte nu mai este o problemă, nu vei mai fi nevoit să depinzi de o sursă de curent.  Încărcătorul solar FUSE 4W VOL  este ideal pentru persoanele care călătoresc sau  pentru un simplu camping în natură. Fie că vă aflați acasă, în diferite drumeții sau chiar pe munte – încărcătorul solar FUSE 4W VOL furnizează energie oriunde este soare. Este cea mai potrivită sursă regenerabilă de energie pentru laptop, telefon, camere digitale, doar câteva dintre gadgedurile de care nu ne putem lipsi și pe care le folosim zi de zi, în diferite împrejurări.

FUSE 4W VOL – un încărcător solar discret și portabil

Incarcator solar portabil pentru laptop si telefon FUSE 4W

Incarcator solar portabil pentru laptop şi telefon FUSE 4W VOL

Îți place să faci plimbări în natură cu bicicleta? Obișnuiești să-ți pui un rucsac în spate și să urci pe munte? Alegi să mergi cu cortul câteva zile pentru a te relaxa? Ei bine, inconvenientele pe care le poți avea când ești departe de casă și de curentul electric, pot fi înlăturate cu încărcătorul solar FUSE. Este o modalitatea ușoară de a adăuga o baterie solară la orice geantă, cort sau bicicletă. Tu doar îl atașezi, iar Soarele își face treaba!

O oră în soare, 3 ore de convorbire! Ți-ai imaginat vreodată că o singură oră poate echivala cu 3? Da, citești bine. Este de ajuns să ții încărcătorul o singură oră în soare și vorbești la telefon 3 ore. Dacă bateria este încărcată 100%, adică dacă este ținută în jur de 7 ore în soare, atunci te vei putea bucura de 19 ore de convorbire sau de 48 de ore de ascultat muzică. Cu încărcătorul solar FUSE poți păstra legătura cu prietenii și familia chiar dacă te afli în locuri greu accesibile, iar monotonia poate fi înlăturată ascultând muzică sau făcând fotografii. Este de ajuns doar să ai cu tine încărcătorul solar.

Ce poate încărca un încărcător solar FUSE 4W VOL?

Încărcătoarele VOLTAIC sunt concepute ca încărcătoare universale astfel încât sunt compatibile cu o lista de mii de dispozitive. Ele sunt potrivite pentru iPod, iPhone, telefoane mobile, MP3 player, PDA, aparate de fotografiat digitale, GPS-uri, camere video digitale și pentru multe alte întrebuințări pe care le veți descoperi doar achiziționând acest încărcător.

Caracteristicile încărcătorului solar FUSE

Încărcătorul este ușor de purtat, are o greutate de doar 600 de grame, o putere de 4W și o baterie de 3000 mAh. Puterea panoului solar este de 2 x 2 Wp iar bateria se încarcă în maxim 7 ore de stat în soare sau în 5 ore jumătate prin conectarea la USB.

Dacă veți achiziționa încărcătorul, veți obține o garanție de 2 ani pe geantă și panou, și o garanție de 1 an pe acumulator.

Prețul încărcătorului – o investiție pe termen lung?

Prețul încărcătorului este de 159,96 euro, preț cu TVA inclus. Având în vedere multitudinea de întrebuințări, dar și economia de curent care se poate face, este o investiție pe termen lung. Ba mai mult, calitatea produsului este reală si incomparabilă cu falsurile cărora li se fac reclamă pe internet, obiecte care nu funcționează decât câteva săptămâni. Practic, valoarea obiectului achiziționat este direct proporțională cu prețul. Un produs mai scump întotdeauna va fi de calitate.

FUSE  4W VOL cadoul ideal  pentru tine și apropiații tăi

Dacă ești un împătimit al drumețiilor, al ieșirilor cu cortul, dacă frecvent escaladezi munții sau pleci în curse lungi cu bicicleta, nu ezita să-ți faci un cadou util. Încărcătorul FUSE  4W VOL  te va ajuta să păstrezi legătura cu cei apropiați și va mai diminua din monotonia provocată de lipsa gadgeturilor preferate, care funcționează, bineînțeles, pe bază de curent. De asemenea, produsul poate fi achiziționat și de persoanele care vor să facă economie de curent, deci pot fi întrebuințate și la domiciliu.

Surprinde-ți apropiații și familia cu un cadou ingenios! Nu ezita să faci un cadou util, cu siguranță cunoști cel puțin o persoană care are nevoie de acest încărcător solar!

Mai multe informații și alte gadgeturi solare găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns