Iluminează spațiul intreprinderii tale cu o lampă cu leduri pentru firmă

0

Spațiul unei firme depinde de un sistem de calitate pentru iluminatul nocturn. O intreprindere care pune preț pe sistemul de iluminat ales denotă seriozitate și profesionalism, așa că, dacă aveți o afacere sau vă gândiți să întemeiați una, nu neglijați acest aspect.

Fie că firma are o curte mai mică sau mai mare, trebuie ca aceasta să fie iluminată eficient în timpul nopții. Totuși, costurile pentru factura de electricitate pot fi uriașe pentru o intreprindere cu spațiu mare. Puteți apela însă la o lampă cu leduri solară, care folosește lumina soarelui convertită de panouri fotovoltaice pentru a ilumina adecvat spațiul necesar.

Lampa cu leduri Idella Sunshine 12v15W – soluția ideală pentru a economisi bani importanți

Lampă cu leduri 12V15W preț

Lampă cu leduri pentru iluminatul solar X6 Idella Sunshine 12v15W

Lampa cu leduri Idella Sunshine 12v15W este o unealtă foarte avantajoasă pentru firme, deoarece constituie o soluție ideală pentru a economisi bani importanți. Nu va mai fi nevoie să plătiți facturi costisitoare pentru electricitatea necesară iluminatului, căci lămpile au avantajul de a nu necesita niciun cost ulterior.

Pe de altă parte, în cazul unui jaf, lumina lămpii ajută camerele de supraveghere să filmeze mai clar. Dacă sistemul de supraveghere nu este cu infraroșu, atunci cu siguranță trebuie să aveți o lampă cu leduri care să asigure necesarul de lumină pe timp de noapte.

Lampa cu leduri solară Idella Sunshine are 6 leduri, având o putere totală de 15 W. Aceasta va fi ideală pentru orice intreprindere, asigurând necesarul de lumină pentru timpul nopții.

Caracteristici lampă cu leduri Idella Sunshine 15W

Este foarte important să alegeți un sistem de calitate pentru a ilumina firma, așa cum sunt lămpile Idella Sunshine. Acestea se încadrează în clasa III de protecție electrică și au o durată de viață uriașă, avantaj foarte important pentru firme. Orice intreprindere are nevoie de un sistem de iluminat durabil, ca să nu necesite alte costuri ulterioare pentru reparații. Această lampă cu leduri solară Idella are o garanție de 2 ani, însă ea va rezista vreme îndelungată fără să sufere vreo modificare.

Nu trebuie să vă temeți dacă lămpile sunt plouate, deoarece au o rezistență foarte mare la vânt și apă. Aceste caracteristici determină o durată uriașă de viață, fiind ideale pentru firmele care vor să investească într-o lampă cu leduri solară trainică.

În concluzie, este foarte important să investiți într-un sistem eficient și econom de iluminat pentru afacerea voastra. O lampă cu leduri pentru firmă este un lucru necesar, deoarece este nepoluantă, eficientă, economă și foarte trainică.

Descriere generală lampă cu led pentru iluminat econom solar X6 Idella Sunshine 12v15W

Iluminatul solar a devenit o alternativă a iluminatului clasic demnă de luat în seamă datorită beneficiilor oferite, atât ulilizatorilor rezidențiali, cât și utilizatorilor mari (primării, instituții, firme mari etc.). Ce oferă iluminatul solar cu leduri? În primul rând oferă alternativă mai puțin costisitoare, acest lucru simțindu-se când factura la energie electrică va scădea considerabil și în al doilea rând oferă soluția non-poluantă, prietenoasă cu mediu, dacă sistemul de iluminat cu lămpi cu leduri este alimentat de la panouri solare fotovoltaice.

Lampa cu leduri Idella Sunshine X6 12v15W este potrivită pentru integrarea într-un sistem de iluminat solar, aceasta fiind potrivită pentru folosirea în aer liber, spre exemplu pentru iluminatul public, iluminatul parcărilor, dar și al grădinilor ori parcurilor pentru copii. Are un grad ridicat de protecție la apă și praf și se încadrează în clasa III de protecție electrică. Lampa pentru iluminat solar Idella Sunshine are 6 leduri și o putere totală de 15W.

Mai multe informații găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns