Încălzire confortabilă cu ajutorul centralei pe peleți Adesitus

0

Omul are nevoie de relaxare. Oricât de workaholic este, la un moment dat, după ce închide laptopul şi face primii pași afară din birou, atunci când ajunge acasă și pune jos servieta, își dorește o clipă de liniște, măcar un moment în care toate lucrurile să funcționeze cum trebuie, un răgaz pentru a se bucura de confortul meritat.

Centrală pe peleţi - metoda eco de obţinere a energiei termice

Centrală pe peleţi

De multe ori oamenii aleg ca și modalitate de relaxare excursiile. Nimic nu este mai plăcut decât să te afli în mijlocul naturii, să te plimbi prin pădure, să uiți că există internet și să te reunești cu ceea ce este simplu, natural, sănătos. Printre cele mai frumoase momente de la camping sunt acelea în care toți se adună în jurul focului și spun povești. Mirosul lemnelor, râsetele și cântatul fac grijile să dispară, măcar pentru un moment. Din nefericire toate acestea nu le putem duce în camera noastră din locuință. Însă există modalități prin care putem face acest lucru aproape posibil. Putem începe prin a instala în locuință modalități ecologice, însă confortabile de obținere a energiei termice.

Energie termică ieftină şi eco cu ajutorul centralei pe peleţi

O astfel de modalitate este centrala pe peleți. Ce sunt peleții? Aceștia reprezintă un produs organic alcătuit din materiale reciclate și sunt puternic comprimate pentru a reduce conținutul de umiditate. Combustibilul uscat creează mai multă căldură, prin peletele care arde mai tare și mai curat decât lemnul sau alți combustibili.

Avantajele încălzirii cu centrala pe peleţi

Peleții din lemn emit, de asemenea, mai puține substanțe poluante decât șemineele tradiționale. Prin urmare acestea sunt considerate, de către ecologiști, dar nu numai, metode eco de obținere a energiei termice decât tradiționalele sobe pe lemn. În plus, peleții sunt ieftini, și îi puteți achiziționa în cantități mici după cum este necesar.

Centrala pe peleți Andesitus

Centrala pe peleţi Andesitus RF 9kW are un design inovator care va oferi căminului un aer plăcut, fiind potrivită pentru încălzirea unei case de vacanţă, aducând cu ea parfumul unui şemineu deschis. Acesta centrală termică de interior oferă un confort sporit, cu un minim de efort, fiind uşor de întreţinut şi folosit. Este rezistentă, camera de ardere a centralei pe peleţi fiind realizată din fontă groasă, vopseaua este rezistentă la temperaturi ridicate, iar învelişul este din oţel vopsit.

Informații suplimentare și mai multe centrale pe peleți găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns