Cazane pe peleți cu aer conductibil pentru o casă de vacanță confortabilă

1
Cazane pe peleti cu aer conductibil

Cazane pe peleţi cu aer conductibil pentru încălzirea caselor de vacanţă

Casele de vacanță sunt prin definiție un loc ce presupune relaxare, destindere, ieșirea din cotidian și rutină. O casă de vacanță trebuie să fie un loc unde se respiră stare de bine și odihnă. De aceea instalarea unui sistem de încălzire convențional, costisitor nu își are locul. În primul rând o casă de vacanță nu necesită atât de multă căldură încât să merite investiția. În al doilea rând, aceste surse pot dăuna mediului. În al treilea rând există posibilitatea ca multe dintre casele de vacanță să fie situate la zone îndepărtate de curent sau gaz.

Soluţia ieftină şi comodă pentru încălzirea unui case de vacanţă

Nici o sobă pe lemne nu ar fi de mare ajutor pentru că transportul lemnelor până acolo e costisitor și deloc convenabil. De asemenea, relaxarea dispare când, pentru câteva ore de căldură, sunt necesare alte câteva ore de muncă. Deci care este soluția? Cazanele pe peleți cu aer conductibil. Acesta au un randament mai bun decât soba pe lemne, sunt mai puțin costisitoare decât centralele de încălzire convențională, iar combustibilul este ecologic.

Cazane pe peleți cu aer conductibil

Cazanele pe peleţi cu aer conductibil Andesitus CL D 12kW EVO pot înlocui cu succes sistemele clasice de încălzire cu gaz a caselor mici sau a caselor de vacanţă, venind cu un design inovator şi o performanţă înaltă. Aceste cazane pe peleţi de interior au ventilarea de aer forţată în faţă, învelişul din oţel vopsit cu vopsea rezistentă la temperaturi ridicate şi camera de ardere alcătuită din fontă groasă. Pe lângă confortul termic, aceste centrale pe peleţi pot oferi armonie căminului şi o ambianţă plăcută, făcând din orice seară, un prilej de relaxare.

Cazanele pe peleți sunt descrise pe larg pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrală pe peleți - energie termică ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns