Investiţia într-un controler solar certificat cTUVus este una de viitor

0

Sistemele solare termice sunt o metodă foarte economă pentru obţinerea apei calde menajere în locuinţă. Cu ajutorul panourilor solare, a boilerului şi a altor componente, o astfel de instalaţie valorifică energia gratuită a soarelui şi oferă pentru gospodărie apa caldă menajeră necesară.

Care este rolul unui controler solar certificat cTUVus?

Controler solar compact cu certificat cTUVus

Controler solar compact cu certificat cTUVus DeltaSol® BS

În funcţie de calitatea sistemului solar termic, acesta are o anumită capacitate şi rezistă mai mult sau mai puţin în timp. Pentru a putea supraveghea în permanenţă funcţionarea sistemului termic, avem nevoie de un controler solar termic. Controlerul solar termic DeltaSol BS este uşor de folosit şi pentru monitorizare se folosesc cele 3 butoane.

Alege componente de calitate pentru sistemul solar termic!

Indiferent că vorbim despre panouri sau boiler, este esenţial să alegem componente de calitate pentru sistemul solar termic. Calitatea înseamnă durabilitate şi astfel putem amortiza rapid investiţia.

Certificările sunt o dovadă importantă a calităţii. De exemplu, un controler solar certificat cTUVus garantează un produs de înaltă calitate. Această certificare este un avantaj semnificativ pe care un controler o poate avea.

Optează pentru un controler solar certificat cTUVus DeltaSol BS

DeltaSol BS este un controler solar certificat cTUVus cu un concept de operare clar. Acesta este uşor de folosit datorită celor 3 butoane şi a tehnologiei moderne. Acest controler solar certificat cTUVus este disponibil în două variante, în funcţie de cerinţele cumpărătorului.

DeltaSol BS este un controler solar certificat cTUVus cu 1 sau 2 relee semiconductoare, în funcţie de variantă. Există funcţia de regulator de temperatură diferenţială, carcasa fiind din plastic.

Prezentare controler solar certificat cTUVus Resol

Acest controler solar certificat cTUVus DeltaSol BS oferă un concept de operare clar și este echipat cu ecran iluminat combinat cu sistem de monitorizare. Pompe și supape permit o alocare imediată a temperaturii, diferențele de temperatura și servomotoare active. Controlerul DeltaSol BS este disponibil în 2 variante, în functie de cerințe. Detalii privind numărul de relee, precum și funcții suplimentare sunt prezentate în tabel.

Mai multe detalii despre acest controler solar certificat cTUVus pentru panouri solare DeltaSol şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns