Produ electricitate gratuită cu un kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic

0

Pentru a face economii lună de lună este necesar să avem casa echipată inteligent. Un sistem solar fotovotaic este o o instalaţie perfectă pentru a face economii şi pentru a proteja natura, căci acesta valorifică energia gratuită a soarelui pentru a produce electricitate verde.

Un kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic, perfect pentru a produce energie verde

Kit solar on-grid 1kW de reţea

Kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic de rețea

Kit-urile solare fotovoltaice de tip on-grid produc energie electrică, după ce panourile solare capteaze razele soarelui şi le convertesc în mod eficient. Această energie este preluată de invertor şi introdusă în reţea. Deoarece un kit fotovoltaic on-grid nu are acumulatori, energia suplimentară nu se poate stoca, deci sistemul produce energie doar pentru perioada zilei, când vremea este favorabilă.

Un kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic Solarriver 1600TL este ideal pentru a produce electricitatea necesară într-o gospodărie, fără a polua natura. Acesta produce media zilnică anuală de 3,3 kWh, cantitate de energie potrivită pentru a susţine nevoile unei familii.

Fii atent la calitatea panourilor solare!

Panourile solare au un rol esenţial în cadrul sistemelor fotovoltaice. Acestea captează şi transformă energia solară în energie electrică. Este important să alegeţi panouri solare calitative, cu o durabilitate mare, pentru a face o investiţie inteligentă.

Solarriver 1600TL, un kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic, cuprinde 4 panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250W de înaltă calitate. Aceste panouri solare electrice din gama Idella Power Poly Premium au o eficienţă de 15,06%, ceea ce înseamnă că sistemul beneficiază de un plus de valoare. În plus, aceste panouri primesc garanţie pentru 10 ani şi este garantat randamentul pentru minim 25 de ani!

Invertorul solar, un element important al unui kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic

Invertorul solar al acestui kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic converteşte eficient curentul electric continuu în curent alternativ, ce poate fi introdus în reţeaua electrică. Cu o putere nominală de 1600 W şi o eficienţă maximă de 96,8%, acest invertor cu injectare în reţea Samil Power SolarRiver 1600 TL INT este conceput pentru a satisface nevoile întregului lanţ de aprovizionare.

Descriere kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic Solarriver 1600TL

Acest kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic Solarriver 1600TL are în componența sa patru panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar monofazat cu injectare în retea. Ideal pentru a furniza energie electrica într-o locuinta, acest kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic Solarriver 1600TL se montează cu ușurință atât în interiorul casei, cât și în exterior. Acest kit fotovoltaic este de tip on-grid, adică poate fi folosit doar pe timp de zi sau doar cât soarele este pe cer, întrucât nu are baterii de stocare a energiei solare, pentru a fi utilizat și pe timp de noapte. Cele patru panouri fotovoltaice policristaline ale acestui kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic Solarriver 1600TL au o eficiență de 15,06% și un randament garantat pe o perioadă mare de timp.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns