Miniturbinele eoliene pentru rulote și bărci – pentru că nevoia de energie curată crește pe zi ce trece

0

Resurse de energie verde – energia eoliană

Centrale eoliene pentru rulote

Centrale eoliene pentru rulote

În săptămâni, pe paginile de știri și pe buzele tuturor se află problema ce a șocat o lume întreagă: În Beijing apusul se proiectează pe ecrane mari de pe stradă pentru că acesta nu mai este vizibil cu ochiul liber. China este deci prima și sperăm că singura țară în care apusurile au devenit virtuale. Cu toate că acesta este un lucru extrem de grav și supărător, cel mai bun lucru pe care l-am putea face este să învățăm de pe seama acestuia. Cum putem face acest lucru? Prin a ne asigura că orizontul nostru va găzdui mult și bine de acum încolo apusurile de soare. O sursă importantă a reducerii poluării sunt resursele de energie verde, acum mai necesare ca niciodată. Printre sursele de energie eco-friendly se numără și energia eoliană. Ultimele tehnologii au făcut posibilă instalarea mult mai ușoară și mai eficientă a miniturbinelor eoliene pe rulote și bărci. Cei care dețin astfel de mijloace de transport se pot folosi de tehnologiile verzi.

Centrale eoliene pentru rulote şi bărci

Generator curent eolian

Generator curent eolian

Centrale eoliene pentru rulote care se pot transporta uşor şi instala rapid în funcţie de nevoi. Acelaşi tip de centrale eoliene se pot folosi şi pe ambarcaţiuni: bărci de pescuit sportiv, vaporaşe turistice sau de transport ori yacht-uri. Energia electrică generată zi şi noapte poate furniza autonomie pe termen lung. Bateriile eoliene de stocare pot fi încărcate atât pentru locomoţie cât şi pentru gătit sau iluminat, TV şi la alte aplicaţii încărcând bateriile chiar şi de la o briză uşoară. Centrala eoliană pentru rulote poate fi folosită pentru instalaţii temporare, ca de exemplu, în turism, pe rulote sau chiar şi pe caravane.

Generatoare electrice eoliene sunt folosite la producerea energiei pentru iluminatul exterior şi interior pe 12V sau pe 230V dacă există şi un invertor inclus în instalaţia eoliană. Pot fi folosite fie în staţionare, fie în mişcare și sunt montate pe o barcă sau vaporaş pentru energie pe termen lung în mod gratuit. Porneşte la vânt de: 2.5m/s și folosește tehnologia MPPT pentru a perfecţiona performanţa generatorului la viteza turbinei şi atinge un randament mai ridicat cu 30% față de modelul anterior.

Generatorul de curent eolian este un generator de curent ușor de instalat pe sol sau pe rulote și bărci. Producţia de energie electrică se poate produce pe tot parcursul zilei, în mod independent. Energia obținută este suficientă pentru acumulatorii telefoanelor, a aparatelor foto/video sau a conexiunii la internet oriunde te-ai afla, la munte sau la mare. Acest generator este unul silenţios, puternic şi robust ideal pentru aplicaţii de mici dimensiuni. În plus, această miniturbină eoliană este concepută pentru performanţe optime de la cel mai mic vânt şi pentru a supravieţui eventualelor furtuni. De asemenea aceste turbine pot fi folosite și la instalații hybrid și se pot conecta şi panouri fotovoltaice pentru a asigura încărcarea optimă şi constanţa a acumulatorilor în toate condiţiile meteorologice.

Miniturbinele eoliene sunt descrise în detaliu pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns