Nopți de camping pline de energie curată cu sistemele fotovoltaice policristaline off-grid

0

Dacă ești un iubitor al naturii, nu are cum să nu te încânte și energia curată. Dacă prima ne-a fost dată să ne încânte ochii și ființa, a doua, energia curată, are menirea de a o proteja. „În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă, totul se transformă,” spune, pe bună dreptate, Antoine Lavoisier. Asta face și energia din surse regenerabile, asigură doar câștiguri, nu are pierderi, transformându-se încontinuu pentru ca noi să ne bucurăm de o lume mai curată.

Natura, muza surselor regenerabile de energie

Energia din surse regenerabile este strâns legată de natură. Energia eoliană folosește suflarea vântului, energia solară ia naștere din razele soarelui iar energia geotermică se folosește de căldura aflată în interiorul pământului, pentru ca nouă să nu ne lipsească niciodată energia.

Natura ne oferă și alte forme de energie, una mai specială, chiar spirituală. Când avem nevoie de liniște, când vrem să evadăm măcar o perioadă din vacarmul orașului, căutăm natura. Doar ea poate oferi tihna adevărată și aerul cel mai bun.

Pentru iubitorii de natură, zilele și nopțile de camping rămân cele mai frumoase evadări. Fie că alegi să pui cortul lângă un lac sau lângă un râu, într-o pădure, pe o creastă de munte sau pe o plajă cu nisip fin, clipele petrecute aici vor fi cele mai puternice experiențe, deoarece în acele momente te conectezi cu natura.

Energie curată direct în natură cu sistemele fotovoltaice policristaline off-grid

Sisteme fotovoltaice policristaline off-grid

Sisteme fotovoltaice policristaline off-grid

Indiferent ce loc de evadare în natură am alege, pretutindeni avem nevoie de energie. Unele locuri, mai ales rezervațiile naturale, nu permit focurile de tabără, din motive lesne de înțeles. Soluția o găsim tot în sursele regenerabile de energie, care pot fi folosite absolut oriunde, fără să aibă cel mai mic impact asupra mediului înconjurător.

Sistemele fotovoltaice policristaline off-gri sunt excelente pentru camping, deoarece acestea ne pot oferi energia curată de care avem nevoie pentru iluminat. Mai mult, acestea sunt capabile să ne furnizeze energia electrică necesară alimentării telefoanelor mobile și a gadgeturilor pe care le avem la dispoziție.

Sistemele fotovoltaice policristaline off-grid rezidențiale

Sistemele fotovoltaice policristaline off-grid rezidențiale IPP60W-12V-5A-33Ah au în componenta lor următoarele: panouri fotovoltaice IPP 60W, regulatoare fotovoltaice Steca PR 0505-12V-5A și baterii pentru panou fotovoltaic 12V 33Ah U1 TRJ AGM. Sistemele fotovoltaice polictristaline au un randament ridicat de a produce energie electrică regenerabilă și pot fi utilizate pentru stâlpii de iluminat public sau în jurul casei. În camping pot fi folosite pentru iluminare sau pentru alimentarea diverselor aparate sau gatget-uri.

Mai multe sisteme fotovoltaice și alte tehnologii curate găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns