Rucsac solar cu celule fotovoltaice pentru laptop încărcat oriunde, oricând

1
Rucsac pentru laptop cu încărcare folosind energie solară

Rucsac pentru laptop cu încărcare folosind energie solară

„Lumea este ca o carte, iar cei ce nu călătoresc citesc numai o pagină”, ne spune St. Augustine. A călători se numără printre cele mai plăcute activităţi. Atunci când facem călătorii avem oportunitatea de a cunoaște noi tradiţii şi culturi, în acelaşi timp având ocazia să ne cunoaştem pe noi mai bine, călătorind în interiorul fiinţei noastre. Vizitând locuri necunoscute avem oportunitatea de a privi viaţa dintr-o perspectivă nouă. Oamenii pe care îi întâlnim în drumețiile noastre pot însemna un sfat bun, o prietenie pe viață sau un ajutor neașteptat.

Rucsacul solar pentru călătorii frumoase

Nimic nu ne face însă să fim mai bucuroşi decât să împărtăşim din experienţele noastre cu cei dragi. Desigur, acest lucru nu este posibil decât atunci când avem dispozitive care să ne ajute să ţinem legătura cu familia şi prietenii. Cel mai ușor mod în care le putem oferi această bucurie este prin a surprinde cele mai frumoase momente în fotografii sau prin a descrie în cuvinte lucrurile care ne-au marcat în aventura noastră. În zilele noastre, când totul se desfășoară într-un ritm alert, existând riscul de înstrăinare, este foarte important să păstrăm legătura cu oamenii dragi din viaţa noastră. În acest fel dorul se mai atenuează. Pentru ca toate acestea să fie posibile avem nevoie de laptopuri și de aparate foto. Însă toate acestea funcționează pe curent electric, iar curentul nu este disponibil oriunde. Astfel, una dintre cele mai la îndemână soluții pentru această situație sunt rucsacurile solare.

Amintiri adunate cu ajutorul rucsacului solar

Un rucsac solar este asemenea unui rucsac obișnuit, doar că aceste dispune și de panouri solare fotovoltaice. Aceste panouri solare transformă lumina soarelui de pe drumețiile utilizatorilor în energie electrică ce poate încărca cu ușurință o mulțime a acumulatori ai dispozitivelor călătorilor. Acestea sunt foarte utile mai ales în situațiile în care călătoritul e mai mult decât o pasiune, când acesta este un mod de viață. Rucsacul solar poate oferi până la trei ore de autonomie laptopului pe care îl găzduiește, poate oferi electricitate unui lumini de siguranță până la 12 ore, dar poate încărca și aparatele de fotografiat. Desigur, acesta este foarte ușor de transportat, iar panourilor sunt rezistente la apă, astfel încât ploile nu vor distruge rucsacul. Călătoriile astfel făcute vă garantează că nu veți pierde amintirile adunate și lucrurile învățate.

Rucsac de laptop cu panouri solare cu celule fotovoltaice

Avantajul faţă de rucsacurile obişnuinte este că laptopul dumneavoastră în timp ce este în rucsacul ARRAY, nu va fi doar protejat, ci va fi şi încărcat cu energie electrică, datorită panourilor solare cu celule fotovoltaice. De asemenea va încarca telefoane mobile, tablete şi camere digitale. Buzunar frontal solar este detaşabilă şi poate fi ataşat la alte obiecte (de exemplu pe cort) pentru încărcare. În afară că va încarca toate electronicele, are 1500 centimetri cubi de spaţiu de stocare, un manşon de laptop căptuşit, husă telefon integrat şi o mulţime de alte buzunare.

Mai multe tipuri de rucsacuri şi genţi solare fotovoltaice de calitate se pot descoperi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

Lasa un raspuns