Încărcător solar cu geantă fotovoltaică – cel mai util și mai inspirat cadou

0

Cu toții am trecut prin asta la un moment dat, poate chiar și de mai multe ori, atunci când se apropia un moment important în viața cuiva drag: alegerea unui cadou potrivit. Desigur, ideile de genul căni, șosete flaușate, bibelouri, vaze sau rame foto pică din start.

Cum găseşti o idee de cadou inspirată?

Geantă fotovoltaică tip încărcător pentru laptopuri

Geantă fotovoltaică tip încărcător pentru laptopuri

Ce ne rămâne? Primul lucru pe care îl facem majoritatea e să apelăm la cel ce le știe pe toate, nimeni altul decât prietenul nostru Google. Tastăm „idei de cadou” cu toată speranța că motorul de căutare ne va da instant o soluție, însă el nu face decât să complice mai mult lucrurile, tranșând ideile pe mai multe categorii: „idei de cadou pentru iubitul/iubita”, „idei de cadou pentru bărbați”, „idei de cadou pentru femei” „idei de cadou pentru el”, „idei de cadou pentru nași” și așa mai departe.

Și mai buimaci decât eram înainte, alegem o categorie și ne agățăm de o ultimă speranță că am putea găsi un cadou drăguț, care să bucure pe oricine. Aici începe „distracția”: un buchet de trandafiri cu un mesaj de dragoste pe fiecare petală, o mână vibratoare care face masaj, tricouri imprimate cu pozele noastre și câte și mai câte. Altfel spus, cadouri nu tocmai inspirate.

Încărcător solar cu geantă fotovoltaică — un cadou pe care și noi ni l-am dori

După experiența căutării pe Google, alegerea unui cadou pare și mai complicată. Nu e deloc așa! O idee ar fi să ne gândim puțin la noi, la ce ne-ar plăcea nouă să primim. Deja devine mai simplu, nu? Ei bine, un cadou bun nu înseamnă un obiect banal care va sfârși într-o vitrină. Un cadou inspirat e un cadou care se va afla mereu în jurul persoanei dragi, amintindu-i constant de gestul nostru.

Mai mult, un cadou inspirat este un cadou practic. Să ne gândim la un lucru: cu toții folosim gadgeturi în viața de zi cu zi și fiecare dintre noi se confruntă cu descărcarea bateriilor exact în momentul în care avem cea mai mare nevoie să sunăm pe cineva sau să trimitem un email. De aceea, încărcătorul solar cu geantă fotovoltaică este, cu siguranță, cadoul perfect. În afară de faptul că e un gadget extrem de util, geanta fotovoltaică poate fi oferită oricui, indiferent de ocazie. Inclusiv — de ce nu? — nouă înșine!

Gadget solar geantă fotovoltaică tip încărcător

8 wați de energie solară incorporată într-un caz simplificat care creează încărcătorul solar perfect pentru iPad. De asemenea, încarcă majoritatea celorlalte tablete, telefoane și camere digitale profesionale. Bateria universală stochează puterea unei baterii de iPad pentru a fi folosit oricând!

O oră în soare, o oră de video!

Bateria plină dublează autonomia tabletei! Incarcă: Tablete – Apple: iPad, iPad 2 BlackBerry: Playbook LG: T-Mobile G-Slate Samsung: Galaxy Tab, Tab 10.1. și multe alte gadgeturi!

Mai multe gadgeturi solare și alte tehnologii verzi vă stau la dispoziție pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns