Kitul monocristalin fotovoltaic rezidențial, pentru o casă ce se poate numi Acasă

2
Kit fotovoltaic monocristalin rezidenţial cu opt panouri solare unicristaline

Kit fotovoltaic monocristalin rezidenţial

„Dacă aș fi întrebat să numesc cel mai mare avantaj al unei case, aș spune: casa adăpostește visatul cu ochii deschiși, casa adăpostește visătorul, casa protejează visătorul și casa permite tuturor să viseze” sunt cuvintele folosite de Gaston Bachelard legat de ceea ce înseamnă pentru el, acasă. Acest concept e diferit pentru fiecare dintre noi. Ce este cert e că acasă ne ducem atunci când dorim siguranță, atunci când dorim să fugim de agitația cotidiană, atunci când dorim liniște. Totodată, casa este locul unde putem pune la bătaie cele mai îndrăznețe planuri pentru că după cum spune Thomas Stearns Eliot, „casa este acolo unde începi.”

Kit monocristalin solar pentru sănătate

Lucrurile bune ar trebui să înceapă, prin urmare, de acasă. Acela este locul în care ne întoarcem mereu, iar dacă este nu este în conformitate cu principiile noastre, parcă acest loc își pierde din farmec. De aceea, dacă susținem cu tărie că ne dorim să fim sănătoși și dorim un stil de viața ca atare, trebuie să ne îngrijim, în primul rând de căminul nostru

Pentru a ne asigura o astfel de modalitate de a trăi nu este suficient să renunțăm la alcool, țigări și produse de tip fast-food. Nu, noi trebuie să ne gândim și la lucruri cu repercusiuni precum poluarea, care, în timp, poate afecta sănătatea chiar și unei persoane cu stil de viață sănătos.

O energie curată cu kitul monocristalin fotovoltaic

Energia regenerabilă se numără printre soluțiile cele mai utile pentru a reduce poluarea și utilizarea combustibililor fosili. Printre cele mai îndrăgite forme de energie regenerabilă se numără energia solară. Iar pentru că lucrurile bune încep de acasă, kitul monocristalin fotovoltaic rezidențial este soluția ideală pentru o casă cu nevoie de energie electrică.

Un astfel de kit este special creat pentru a suplini nevoia de curent electric a unei locuințe. O asemenea casă nu necesită decât un acoperiș suficient de mare pentru a găzdui opt panouri solare monocristaline. Montate pe partea sudică a acoperișului, acestea garantează un randament maxim. Aceste kituri conțin și acumulatori solari care garantează utilizatorilor că se putea bucura de curent electric chiar și atunci când e noapte sau condițiile meteorologice sunt neprielnice iar soarele este puțin. În acest fel utilizatorii vor fi în totalitate independenți și vor avea energie electrică obținută gratuit.

Kit fotovoltaic monocristalin rezidenţial

Kitul fotovoltaic monocristalin rezidenţial IPM200Wx8-VICMPPT40Ahx2-150Ahx2 are în componentă sa următoarele: opt panouri electrice unicristaline IPM 200W, două regulatoare încărcare baterii BlueSolar MPPT 12-24V-40A şi doi acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG. Acest sistem fotovoltaic se adresează în special sectorului industrial, datorită capacităţii sale de a produce o cantitate mare de energie electrică, dar se pretează şi pentru sectorul rezidenţial.

Kituri solare fotovoltaice monocristaline, policristaline sau de tip thin film se regăsesc pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. am doi acumulatori de tractor, inca mai functioneaza, pot cumpara acest kit solar fotovoltaic fara acumulatori? si ulterior sa cumpar acumulatori solari cand acumulatorii mei nu o sa mai tina curentul? tot cau o solutie sa folosesc acei acumulatori la ceva, au 240amperi fiecare. multumesc

    • Buna,

      Sigur ca putem elimina acumulatorii din kit-ul solar de mai sus. Acumulatorii pot fi adaugati si ulterior insa nu la un banc de acumulatori deja existenti.

      Nu recomandam sa adaugati la doua tip-uri de acumulatori in acelasi sistem, nici macar din acelasi model daca bancul existent este deja folosit.

      Suntem la dispozitia Dvs.
      http://www.esolar.ro

Lasa un raspuns