Acumulatori de instalații solare și eoliene – pentru un viitor curat

1
Acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V

Acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V

„Dacă reducem emisiile dăunătoare, renunțăm la dependența de petrol importat și dacă ne concentrăm pe dezvoltarea resurselor de energie regenerabilă, putem beneficia de lucruri care merg mai departe de sănătatea mediului înconjurător și ajută și la îmbunătățirea stării de sănătate a fiecărui individ în parte, cresc starea de securitate a națiunii și încurajează vizibil dezvoltarea economică a națiunii”, spune congresman-ul South Carolina, Jim Clyburn. Desigur, aceste cuvinte nu sunt valabile doar pentru S.U.A. Ele pot fi la fel de bine aplicate în toate țările lumii. Ba mai mult de atât, pot fi utile pentru fiecare individ în parte.

Independența energetică și acumulatorii de instalații solare și eoliene

Fiecare sursă de energie regenerabilă are avantajele și costurile ei. În România există totodată, în diferite zone, vânturi puternice, zone însorite, zone încălzite de la pământ și râuri curgătoare, iar fiecare dintre aceste lucruri pot aproviziona pe orice locuitor cu o sursă inepuizabilă de energie termică și electrică. Aceste surse diverse de energie regenerabilă sunt disponibile tuturor și pot ajuta cu independență energetică pe fiecare utilizator. Pentru ca acest lucru să fie posibil, este nevoie ca utilizatorii să achiziționeze acumulatori de instalații solare și eoliene.

Beneficiile acumulatorilor solari și eolieni

Bateriile din zilele noastre sunt mai bune ca niciodată, iar astfel dispozitivele de energie regenerabilă pot stoca energie pentru momentele în care utilizatorii au nevoie de ea. Cu toate acestea, nu orice tip de acumulator este disponibil pentru oricine. Utilizatorii trebuie să se documenteze înainte de face o achiziție pentru a fi siguri că acumulatorul solar sau eolian de care sunt interesați le suplinesc nevoile, trebuie să cunoască caracteristicile fiecăruia. Bateriile deep cycle flood sunt mai economice și au durată de viață mai lungă decât cele VRLA, dar au nevoie de întreținere suplimentară.

Acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descărcare adâncă) reprezintă modelele de anvergură din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate îndelungată şi o performanţă remarcabilă, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate în cadrul unor sisteme care utilizează energie regenerabilă şi pentru care un element cheie îl reprezintă un ciclu de funcţionare cu costuri cât mai reduse. Gama Signature încorporează Tehnologia T2 istoric dovedită, o tehnologie avansată în domeniul bateriilor care asigura o performanţă maximă, o durată de utilizare mai lungă şi energie totală mai mare. Combinaţia unică dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentată Trojan Alpha Plus Paşte măresc atât capacitatea susţinută a bateriilor cât şi amperora totală care generează o putere mai mare de operare.

Date suplimentare despre acumulatori si baterii pentru panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene se află pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kitul monocristalin fotovoltaic rezidențial | eSolar.ro

Lasa un raspuns