Nu trebuie să cheltui o avere pentru apa caldă menajeră dacă foloseşti colectoare solare

1

Există două mari metode de a determina dacă un colector solar este sau nu o investiţie eficientă şi de viitor. Aşadar, pentru a afla dacă putem obţine apă caldă menajeră ieftină trebuie să ţinem cont de doi factori.

Colectoare solare – o investiţie eficientă? Preţul pe care îl plătim pentru colectoare solare

Colectoarele solare import China pentru apă caldă menajeră preț

Colectoarele solare import China pentru apă caldă menajeră ideale pentru locuințele familiale SIU 1×20

În general, atunci când cineva vorbeşte despre un sistem solar de producere a apei calde menajere se gândeşte automat la costuri mari de achiziţie. Acest lucru nu este valabil însă şi pentru niște colectoare solare SIU 1×20 fabricate în China, căci preţul lor este mai scăzut decât al altor produse asemănătoare. Aşadar, dacă doriţi să aveţi apă caldă menajeră pentru locuinţă într-un mod nepoluant, fără să plătiţi sume exorbitante, aceste colectoare solare SIU este varianta ideală.

Nu trebuie să ne gândim într-un mod radical la banii pe care trebuie să îi plătim pentru această instalaţie, căci facem o investiţie în viitorul familiei noastre. De exemplu, panourile solare sunt foarte trainice, primind o garanţie la cumpărare de 2 ani.

Merită să cheltuim acum o sumă modică de bani pentru un asemenea sistem, căci este o investiţie de durată şi eficienţa lui este sporită.

Banii investiţi în sistem ulterior

Cu siguranţă că un factor esenţial pentru a determina dacă putem obţine apă caldă menajeră ieftină cu ajutorul unor colectoare solare este reprezentat de investiţiile ulterioare care trebuie făcute. Degeaba am cheltuit o sumă foarte mică pentru achiziţie dacă sistemul nu este calitativ şi va necesita în timp recondiţionări sau alte accesorii neincluse în pachetul iniţial.

Cu siguranţă că dacă veţi opta pentru aceste colectoare solare SIU 1×20 veţi face în timp economii importante, pentru că sistemul cuprinde toate elementele necesare şi nu mai necesită achiziţii ulterioare. În acest set se află panoul solar Solariss Iunona, 4 suporţi de prindere pentru panou, staţia solară Idroline cu grup de pompare complet echipat, controler Idesol, bidon glycol şi vas de expansiune de 18 litri.

Pe de altă parte, după achiziţonare nu mai trebuie să plătiţi facturi costisitoare pentru apă caldă, căci colectorul valorifică eficient razele soarelui, care sunt complet gratuite. Aşadar, după ce aţi instalat sistemul nu trebuie să vă mai gândiţi că veţi plăti facturi, iar această grijă va deveni o amintire.

Concluzinând, dacă doriţi un colector solar ieftin care să producă apă caldă fără mari costuri, atunci colectorul SIU 1×20 este cea mai bună alegere.

Prezentare colectoare solare import China

Aceste colectoare solare import China pentru apă caldă menajeră SIU 1×20 se montează numai pe acoperiș, în partea dinspre Sud sau într-un loc în care soarele persistă cât mai mult timp, la un unghi de circa 45 de grade. Aceste instalații solare sunt compuse dintr-un panou solar cu 20 de tuburi vidate, suporți de prindere, stație solară germană și vas de expansiune solar de 18 litri. Ideale pentru locuințele familiale, aceste colectoare solare SIU 1×20 din China transformă energia solară în energie termică, având rolul de a micșora facturile la apa caldă menajeră, atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară. Tuburile vidate Solariss Iunona sunt rezistente, nu risipesc de caldura, ele fiind confecționate dintr-un material puternic, denumit borosilicat.

Mai multe informații despre aceste colectoare solare SIU 1×20 import China, dar și alte seturi panouri solare cu tuburi vidate fără boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Energia solară mai avantajoasă decât energia | eSolar.ro

Lasa un raspuns