O casă cu colector solar pentru apă caldă este o casă fericită

1

Apa caldă nu este un lux, ci o necesitate pentru fiecare. Din ce în ce mai multe familii preferă să se orienteze către sistemele solare de producerea apei calde manejere, iar această decizie este cu adevărat de lăudat.

Avantajele acestei instalaţii care valorifică razele soarelui sunt multiple şi merită să fie luate în considerare.

Care sunt avantajele achiziţionării unui colector solar?

Colectoare solare SIU 1x20

Colectoare solare SIU 1×20

În primul rând, majoritatea familiilor aleg acest sistem nepoluant pentru a-şi reduce costurile lunare la factura de apă caldă. Cu acest sistem termic solar, facturile costisitoare nu mai sunt o problemă, pentru că lumina soarelui este gratuită, iar sistemul nu mai necesită nicio altă investiţie ulterioară. Având în vedere că într-o familie problema economiilor este des dezbătută, această instalaţie este fără îndoială o alegere inteligentă.

În al doilea rând, eficienţa este garantată pe perioade lungi de timp, iar acest lucru este un factor esenţial pentru familiile care consideră această investiţie una de viitor. De exemplu, panoul solar are o garanţie de 2 ani la achiziţionare, astfel că puteţi fi siguri că sistemul va funcţiona fără cusur vreme bună încă de la prima utilizare.

Pe de altă parte, este foarte uşor de monitorizat un asemenea colector datorită dotării lui cu controler Idesol cu 2 senzori PT 1000. Tehnologia avansată a acestui controler îl face pe acesta să fie alegerea ideală, calitatea lui determinând o eficienţă de durată.

Pentru locuinţa noastră, vasul de expansiune solar de 18 litri şi bidonul de 20 de kg gata de umplere sunt accesorii ideale, care fac posibilă alimentarea casei cu necesarul zilnic de apă caldă menajeră.

Cei 4 suporţi de prindere pentru panoul solar sunt ideali pentru o fixare perfectă pe acoperişul de ţiglă al casei noastre, colectorul solar dând un randament mare încă de la montare.

Aşadar, având în vedere faptul că apa caldă menajeră pentru o locuinţă este indispensabilă, cu siguranţa colectorul solar SIU 1×20 este o variantă eficientă, fiind nepoluant, calitativ şi durabil.

Setul colector solar SIU 1×20 conţine

  • 1 Panou solar cu 20 tuburi vidate Solariss Iunona fabricate în China;
  • 4 Suporţi de prindere panouri solare pentru acoperiş înclinat din ţiglă;
  • 1 Staţie solară germană Idroline cu grup de pompare complet echipat;
  • 1 Controler Idesol cu 2 senzori PT 1000;
  • 1 Bidon glycol de 20 kg la -28 de grade, gata de umplere;
  • 1 Vas de expansiune solar de 18 litri;
  • Garanţie panouri solare – 2 ani.

Mai multe detalii despre colectoarele solare nepoluante şi despre alte sisteme asemănătoare găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Boilerul solar pentru apă caldă în locuințe | eSolar.ro

Lasa un raspuns