Investeşte într-un microcontroler solar certificat TUV

0

Fiecare produs pe care îl cumpărăm trebuie să fie unul de calitate, pentru a fi siguri că am investit banii într-un mod eficient. Cu atât mai mult trebuie să fim atenţi atunci când alegem uneltele pentru sistemul nostru solar termic sau pentru centralele cu combustibil solar, căci în general preţurile sunt destul de mari şi nu ne permitem să dăm greş.

De ce să alegi un microcontroler certificat TUV?

Microcontroler electronic solar DeltaSol BS Plus

Microcontroler electronic solar DeltaSol BS Plus

Atunci când dorim să cumpărărm un produs pentru sistemul nostru solar termic putem să ne bazăm pe certificările obţinute, căci acestea atestă fără dubii calitatea şi durabilitatea produsului. Pentru a fi certificate, produsele sunt supuse la anumite teste de rezistenţă, iar dacă le trec cu brio primesc o certificare preţioasă, precum certificarea TUV.

Aşadar, microcontrolerul solar DeltaSol BS Plus este un microcontroler certificat TUV. Această certificare este una de încredere şi recunoscută în Europa, iar produsele care trec de testele ei se dovedesc a fi produse de o calitate înaltă.

Calitatea minicontrolerrului electronic este garantată şi de clasa de protecție IP 20/EN 60529, clasa I. Produsul este unul sigur, eficient şi durabil.

Având numeroase funcţii, precum: control ΔT adiţional, funcţie de termostat, pompă de control al vitezei, funcţie anti-îngheţ, funcţie de răcire a colectorilor, oprire de urgenţă a colectorului funcţie de colector cu tuburi, funcţie de răcire a rezervorului, funcţie de răcire a sistemului etc., controlerul este un necesar pentru persoanele care deţin diverse sisteme hidraulice. Toate aceste operaţiuni se execută simplu şi rapid din interiorul locuinţei, folosindu-se cele 3 butoane amplasate pe controler.

Minicontrolerul solar electronic are o garanţie la cumpărare de doi ani, fiindu-i garantate eficienţa şi uşurinţa în folosire. Aspectul şi calitatea fac din acest microcontroler un intrument elementar pentru toate persoanele care doresc să monitorizeze din interiorul locuinţei activitatea pompei şi cantitatea de căldură pentru panoul solar sau pentru centralele cu combustibil solar din posesie.

Descrierea microcontrolerului solar termic DeltaSol BS Plus

Microcontrolerul electronic solar termic DeltaSol BS Plus este pre-programat pentru diferite sisteme hidraulice de bază şi este echipat cu funcţie care controlează viteza pompei şi cantitatea de căldură. Microcontrolerul solar are în plus o funcţie de control pentru termostat şi este echipat cu Resol VBus pentru comunicaţii de date. Acesta permite comunicare paralelă între module, PC sau datalogger. Regulatorul solar poate fi uşor de configurat cu PC-ul folosind softul RESOL Servicecenter. Temperaturile în anumite intervale orare pot fi reglate independent utilizând funcţia de termostat integrat şi ceasul în timp real.

Mai multe detalii despre microcontrolerul solar compact şi testat TUV, dar şi despre alte sisteme asemănătoare găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns