O conductă solară cu dublă curgere, cheia către un sistem solar termic durabil

0

Pentru a face economii lună de lună, un sistem solar termic este o alegere perfectă. Acesta foloseşte drept materie primă energia gratuită a soarelui şi o valorifică pentru a încălzi apa de care fiecare locuinţă are nevoie în bucătărie sau în baie.

Sistemul solar termic curpinde multiple componente, panourile solare jucând un rol important. Acestea captează energia solară şi o folosesc pentru a genera căldura necesară încălzirii apei. Cu toate acestea, dacă nu există o conductă solară cu dublă curgere care să facă legătura cu colectoarele de înaltă performanţă, nu putem profita de beneficiile sistemului solar termic.

O conductă solară cu dublă curgere din plumb, ideală pentru sistemul solar termic

Conducte solare din plumb cu dublă curgere

Conducte solare din plumb cu dublă curgere

Alegerea conductelor este foarte importantă. Fie că optăm pentru achiziţionarea conductelor la metru sau la rolă, este important să avem în vedere calitatea şi durabilitatea.

O conductă solară cu dublă curgere din plumb şi oţel inoxidabil este o alegere foarte bună, căci materialul din care este construită aceasta influenţează pierderile făcute. De exemplu, o conductă solară cu dublă scurgere izolată Nano şi rezistentă la razele ultraviolete împiedică pierederile de căldură, fiind impermeabilă la apă şi umezeală. O astfel de conductă solară cu dublă scurgere este rezistentă la intemperii, deci este durabilă în timp şi ne ajută sa facem economii.

O conductă solară cu dublă scurgere din plumb pentru sistemul termic nu necesită un spaţiu mare pentru instalare şi nici nu este dificil de utilizat. Optimizată cu cablu de senzor integrat, aceste conducte de calitate sunt perfecte pentru a fi utilizate într-un sistem solar termic, dar şi pentru a conduce încălzirea.

Alege o conductă solară cu dublă curgere şi cu izolare-Nano din plumb

Conductele cu dublă scurgere izolate – Nano sunt preferate de către cumpărători datorită calităţii şi durabilităţii lor. O conductă solară din plumb cu scurgere dublă rezistentă UV face faţă cu brio la diverse condiţii de vreme, având o durată de viaţă mare.

Cu funcţie de split şi retur, o conductă solară cu dublă scurgere împiedică pierderile de căldură şi este uşor de montat şi de utilizat. Cu siguranţă că odată făcută investiţia într-un asemenea sistem solar termic cu conducte din plumb izolate veţi face economii serioase în gospodărie.

Prezentare conductă solară cu dublă curgere din plumb cu izolare-Nano

Această conductă solară din plumb cu izolare Nano, rezistentă la razele ultraviolete este prevăzută cu dublă curgere, optimizată cu cablu senzor integrat și special concepută pentru a realiza o utilizare optimă a unui sistem solar termic. Materialul din care este conceputa această conductă solară cu dublă curgere asigură întotdeauna un flux optim, fapt ce o definește ca fiind alegerea ideală pentru conectarea la colectoarele solare de înaltă performanță. Conducta solară contribuie și la reducerea pierderilor de căldură, necesită un spațiu mic pentru instalare și este ușor de utilizat.

Mai multe detalii despre această conductă solară cu dublă curgere din plumb cu izolare – Nano rezistentă la razele UV şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns