Alege o baterie solară Li-ion cu sistem de echilibrare celule

0

Pe lângă panourile solare, invertorul şi controlerul, o baterie solară Li-ion are un rol la fel de important. Aceasta înmagazinează energia în plus produsă de panouri, care s-ar risipi în lipsa unui acumulator. Deoarece avem nevoie de aportul de energie înmagazinat de baterii în timpul unei pene de curent sau noaptea, este esenţial să alegem încă de la început calitatea.

Alege o baterie solară Li-ion de calitate!

Baterie solară rezistentă la șocuri

Baterie solară Li-ion rezistentă la șocuri

Unul dintre cele mai importante criterii de clasificare al bateriilor este număr de cicluri de descărcare suportat. Există foarte multe baterii care deşi promit să rezistente la un număr mare de descărcări, sunt extrem de sensibile şi au parte de scurgeri rapid după cumpărare.

O baterie solară Li-ion are tehnologia preferată de cumpărători

Tehnologia litiu-fier-fosfat este una apreciată de cumpărători. O baterie solară Li-ion este rezistentă, eficientă şi economă. Acestaă baterie solară Li-ion reîncărcabilă Victron 12.8V200Ah este exemplul perfect. Aceasta este o baterie litiu-fier-fosfat cu o durată excelentă de viaţă.

Bateriile Lithium Victron 12.8V200Ah se refac aproape în întregime după reîncărcare şi pot rezista la multiple cicluri de descărcare profundă. Datorită electrolitulului in interior, care este rezistent la şocuri şi vibraţii, această baterie solară Li-ion este durabilă şi calitativă. Este important de ştiu faptul că bateriile pot fi conectate în paralel chiar dacă nu au acelaşi nivel de încărcare, fără a exista niciun fel de problemă.

Alege o baterie solară Li-ion cu sistem de echilibrare celule (Cell Balancing)

O baterie solară Li-ion care are un sistem de echilibrare celule (Cell Balancing) are un mare atuu. Aceasta este rezistentă la şocuri şi are capacitatea de a suporta un număr mai mare de cicluri de descărcare decât bateriile tradiţionale.

Bateria Lithium Victron 12.8V200Ah prezintă acest sistem de echilibrare celule şi poate fi utilizată la peste 5000 de cicluri la 50% descărcare. Cu o tensiune nominală de 12.8 V şi o capacitate la 25°C de 200 Ah, această baterie este perfectă pentru a fi folosită în gospodărie alături de sistemul solar fotovoltaic. Având greutatea de 42 de kg şi dimensiuni de 295x425x274 mm, puteţi amplasa bateria într-un loc sigur, aşa cum este subsolul.

Descriere baterie solară Li-ion Lithium Victron 12.8V200Ah

Bateria reîncărcabilă solară litiu-fier-fosfat are durata de viață menționată în numărul de cicluri de încărcare, însă adâncimea de descărcare nu este de obicei menționată. Instituțiile ce se ocupă de testele bateriilor au clarificat faptul că un ciclu de încărcare înseamnă utilizarea totală a capacității acestora, dar nu în mod neapărat încărcarea completă și descărcarea lor. Acestă baterie solară rezistentă Lithium solar Victron 12.8V200Ah își reface aproape în întregime capacitatea operațională după reîncărcare ți poate rezista la multe cicluri de descărcare profundă. Electrolitul din interiorul acestei baterii solare reîncărcabile are o rezistență mare la șocuri și vibrații. Mai multe baterii pot fi conectate în paralel ți niciun prejudiciu nu avea loc în cazul în care unele baterii sunt mai puțin încărcate decât altele.

Mai multe detalii despre această baterie Li-ion şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns