O staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer, elementul cheie către un circuit solar echilibrat

0

Încălzirea locuinţei este foarte importantă şi nu putem să lăsăm sezonul rece să ne surprindă nepregătiţi. Fie că optăm pentru centrale pe lemne sau pentru sisteme care valorifică energia solară pentru a ne încălzi locuinţa, trebuie să ne asigurăm că am pus toate detaliile la punct înainte de răcirea vremii.

Unde se poate folosi o staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer?

Staţie de umplere pentru încălzire și instalații soare fără supapă de aer

Staţie de umplere pentru încălzire și instalații soare fără supapă de aer

Sistemele solare, colectoarele solare, sondele sau sistemele de încălzire prin pardoseală sunt instalaţii cu care ne putem dota inteligent casa. Pentru toate acestea se poate folosi o staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer, precum Zuwa Unistar 2000-A.

O asemenea staţie de umplere şi spălare se foloseşte în cadrul sistemelor solare, contribuind la menţinerea echilibrului unei bune funcţionări a instalaţiei.

Cum funcţionează o staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer?

Tehnologia staţiilor de umplere şi spălare pentru sisteme solare este special concepută pentru nevoile de ingineri de încălzire. O asemenea staţie modernă are dublu rol, fiind de un real ajutor într-o gospodărie.

O staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer, precum Zuwa Unistar 2000-A, are rolul de a umple sistemele solare cu agent termic. În acelaşi timp, ea oferă unui circuit solar şansa de a elibera şi epura printr-o singură operaţie, economisind astfel timp şi resurse.

Staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer Zuwa Unistar 2000-A, ideală pentru sisteme solare

Pentru sistemele solare, colectoare solare, sonde sau sisteme de încălzire a locuinţei prin pardoseală, staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer Zuwa Unistar 2000-A este o alegere perfectă. Aceasta are un recipient de 30 de litri, având un debit maxim de 30 de litri pe minut.

Această staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer prezintă furtun de tur şi retur cu capacitate mare de încărcare, dar şi robinet pentru o închidere uşoară în partea de jos a canistrei. Pompa cu rotor Unistar 2000-A cu autoamorsare este calitativă şi eficientă, făcând din staţia de umplere un element durabil.

Prezentare staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer Zuwa Unistar 2000-A pentru sisteme solare

Staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer Zuwa Unistar 2000-A este special concepută pentru umplerea sistemelor solare cu agent termic și, în același timp, oferă posibilitatea unui circuit solar pentru eliberare și epurare într-o singură operație. Stația Zuwa Unistar 2000-A poate fi utilizată în instalațiile de încălzire cu colectoare solare sau în sistemele de încălzire prin pardoseală.  Staţie de umplere instalații solare fără supapă de aer Zuwa Unistar 2000-A a fost dezvoltată special pentru nevoile utilizatorilor de ingineri de încălzire. Acesta este utilizată pentru umplerea sistemelor solare termice cu agent termic și, în același timp, oferă posibilitatea unui circuit solar pentru eliberare și epurare într-o singură operație.

Mai multe detalii despre această staţie de umplere şi spălare, dar şi despre alte produse pentru panouri solare găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns