O sursă neintreruptibilă de energie electrică, un must-have în magazinele mari

0

Tuturor ne place shoppingul, nu-i aşa? Plimbările lungi după haine, bijuterii, aparatură sau chiar alimente pot constitui pentru multe persoane un lucru relaxant. Totuşi, v-aţi confruntat vreodată cu situaţia în care într-un supermaket sau într-un mall să se întrerupă curentul electric?

Orice magazin mare are nevoie de o sursă neintreruptibilă de energie electrică

Sistem back-up 10000 W preț

Sistem back-up 10000 W cu baterii solare

Magazinele de prezentare, halele de producţie, mallurile, supermarketurile sau alte spaţii industriale mari necesită în permanenţă o soluţie de rezervă pentru situaţia în care electricitatea se întrerupe subit.

Gândiţi-vă doar ce tragedie se poate întâmpla într-un supermarket dacă se întrerupe energia electrică: toate alimentele din zonele frigorifice se pot altera, scările rulante se vor opri şi pot cauza accidente, iar dacă pana de curent intervine seara, interiorul va fi neiluminat. Toate aceste evenimente neplăcute pot fi prevenite cu ajutorul unui sistem back-up de 10000 W, menit să înmagazineze energie electrică şi să o pună în funcţiune într-un asemenea moment.

Un sistem back-up de 10000 W poate salva activitatea unui magazin mare

Pentru a preveni toate neplăcerile cauzate de întreruperile de curent electric într-un asemenea spaţiu comercial mare, este necesară amplasarea unui sistem back-up de 10000 W. Acest kit trifazat solar este ideal pentru malluri sau supermarketuri, deoarece sistemul se adresează consumatorilor cu un vârf de 30 kW. Acest lucru este foarte util, mai ales că acumulatorii pot stoca 18 kWh.

O sursă neintreruptibilă de energie electrică trebuie să existe în orice spaţiu destinat vânzării, dar şi în birouri mari, clădiri ale unor firme sau chiar în turism.

Orice mall sau supermarket de prestigiu trebuie să aibă o salvare în momentul unei pene de curent. Clienţii sunt personajele pricipale într-un asemenea centru comercial, aşa că merită să aibă cele mai bune condiţii. Aşadar, un sistem back-up de 10000 W trifazat care oferă o sursă neintreruptibilă de energie electrică este un element esenţial în magazinele mari.

Prezentare sistem back-up de 10000 W cu baterii solare

Acest sistem back-up de 10000 W trifazat cu baterii solare este un sistem UPS (Uninterruptible Power Supply), care asigură sursa neintreruptibilă de energie pentru o gamă largă de consumatori. Acest sistem back-up de 10000 W trifazat este recomandat pentru evitarea neplăcerilor cauzate de întreruperile curentului electric.

Un sistem back-up de 10000 W cu baterii solare este folosit ca sistem de rezervă și are în componența lui următoarele echipamente: trei invertoare solare fotovoltaice Victron Quattro 48V 10000W 140-100-100 și zece acumulatori de instalație fotovoltaică 12V 205Ah J185P AC TRJ SG. Acest sistem back-up de 10000 W trifazat se adresează unui consum de vârf de 30 kW; acumulatorii solari pot stoca 25 kWh.

Se adreseaza consumatorilor mari de energie electrică, spitalelor, clădirilor de birou, intreprinderilor, magazine de prezentare, hale de producție, malluri, supermarketuri, restaurante sau hoteluri.

Mai multe informații despre acest sistem back-up de 10000 W și despre alte sisteme de back-ul găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns