Orice clinică are nevoie de un sistem back-up UPS

0

Orice clinică particulară sau spital depinde de energia electrică, întrucât aproape toate activităţile nu ar putea fi desfăşurate în lipsa electricităţii. Din cauza suprasolicitării sau a penelor de curent din oraş, lipsa energiei electrice dintr-un spital determină consecinţe nu tocmai plăcute.

Un sistem back-up pentru spital – o alegere înțeleaptă

Sisteme solare back-up UPS cu acumulatori 3KW

Sisteme solare back-up UPS cu acumulatori 3KW

Un sistem back-up pentru spital este o alegere foarte bună, deoarece acţionează imediat când curentul este întrerupt, activităţile continuând fără să se sesizeze trecerea.

Este foarte important ca orice clinică să beneficieze de un asemenea ajutor, pentru a împiedica orice incident care ar putea să apară dacă electricitatea este întreruptă brusc. Aparatele medicilor, calculatoarele sau alte gadgeturi îşi vor continua activitatea fără să se oprească atunci când curentul electric este întrerupt, dacă este conectat un sistem solar de back-up.

Sisteme solare back-up UPS cu acumulatori 3KW sunt sisteme moderne indicate pentru orice clinică, deoarece acumulatorii pot stoca 4.9 kWh. Această capacitate mare determină o eficienţă ridicată a sistemului, fiind de un real ajutor în caz de urgenţă.

Fie că este vorba despre cabinete stomatologice, oftalmologice sau de orice alt fel, trebuie să asiguraţi necesarul de energie electrică pentru situaţiile neprevăzute.

Acest sistem back-up pentru spital poate fi depozitat cu uşurinţă într-un colţ retras al clinicii, deoarece dimensiunile mici ale invertorului de 362x258x218 mm permit o depozitare chiar şi în spaţiile strâmte.

Spitalele pot avea un consum de vârf de 3000 W, sistemul solar de back-up UPS cu acumulatori 3KW fiind ideal pentru aceste situaţii. Mai mult, aceste sisteme sunt perfecte şi pentru alte sedii de firme, reţele de calculatoare, iluminatul de ugenţă pentru clădiri de birouri etc.

Prezentare sisteme solare de back-up UPS cu acumulatori 3KW

Sistemele solare back-up cu acumulatori 3KW sunt sisteme UPS (Uninterruptible Power Supply) şi au în componenţa lor următoarele echipamente: un invertor solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 şi doi acumulatori de instalaţie fotovoltaică 12V 205Ah J185P AC TRJ SG. Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori sunt gândite pentru consumatori care au un consum de vârf de 3000W, acumulatorii putând stoca 4.9 kWh.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem de back-up UPS sau despre alte sisteme solare intraţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns