Fă economii cumpărând pentru pompa de căldură un buffer durabil

1

Atunci când achiziţionăm o instalaţie pentru producerea căldurii în locuinţa noastră cu siguranţă ne dorim ca aceasta să fie economă şi durabilă, pentru a putea amortiza investiţia iniţială.

Cum creștem randamentul pompei de căldură?

Buffer pentru pompă de căldură Ideval WPS 350.2 WS

Buffer pentru pompă de căldură Ideval WPS 350.2 WS

Pentru ca randamentul pompei de căldură (fie că foloseşte solul sau aerul ca sursă de căldură) să crească, putem adăuga şi un buffer/acumulator de energie termică. Bufferul este o unealtă foarte utilă pentru casa noastră, pentru că elimină risipa de energie termică, stocând-o în siguranţă până în momentul în care poate fi redată. Rolul acestui acumulator este foarte important, aşa că merită să îl achiziţionăm pentru a profita de performanţă energetică.

Un buffer durabil este un buffer rezistent, de calitate. Aşadar, putem considera fără dubii făcând parte din această categorie acumulatorul pentru pompa de caldură Ideval WPS 350.2 WS, ideal pentru zonele reabilitate.

Un buffer durabil, pentru eficiența crescută a instalației termice

Fie că doriţi randament pentru casele monofamiliale sau multifamiliale, bufferul face faţă cerinţelor cu uşurinţă. Suprafaţa mare a tubului schimbător de căldură pentru pompele de căldură, dar şi schimbătorul suplimentar de căldură pentru panouri solare adiţionale recomandă acumulatorul ca fiind unul de calitate, eficient şi durabil.

De asemenea, nu trebuie neglijat faptul că bufferul este construit special pentru a putea rezista în timp. Astfel, el are protecţie la coroziunea interioară prin emailare în două straturi şi doi anozi de magneziu. Aceste caracteristici sunt ideale, căci bufferul nu se va defecta vreme îndelungată de la montare.

Bufferul pentru pompa de caldură Ideval WPS 350.2 WS are o capacitate de 350 de litri, fiind perfect chiar şi pentru casele cu mulţi locuitori. Acest lucru este îmbucurător, deoarece rezistenţa sa în timp semnifică o investiţie în viitor.

Nu uitaţi că bufferul primeşte 3 ani garanţie la cumpărare, însă dacă doriţi ca montarea să fie realizată de către specilişti puteţi primi o garanţie de 6 ani. Beneficiaţi astfel de un buffer eficient, durabil, care să vă satisfacă vreme îndelungată nevoile.

Buffer pentru pompa de căldură Ideval WPS 350.2 WS

Bufferul este un acumulator de energie termică ce se ataşează la pompe de căldură sau la centrale termice. Odată obţinută apa caldă, această nu este folosită în totalitate de către consumatori. Pentru a se elimina risipa şi totodată pentru a se echilibra sistemul de încălzire se foloseşte un buffer care preia energia termică şi o stochează pentru a fi redată atunci când este necesar.

Mai multe detalii despre buffere pentru pompe de încălzire găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Set de panouri solare plane cu boiler solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns