Obţine apa caldă menajeră necesară cu un set de panouri solare eficient!

0

Apa caldă este în fiecare gospodărie o necesitate. Multe persoane decid să achiziţioneze un set solar pentru obţinerea apei calde menajere pentru casă, piscină sau chiar spălătorie auto, însă se blochează atunci când trebuie să analizeze cât de eficient este sistemul dorit. Mai jos veţi regăsi câteva informaţii utile, pentru a putea recunoaşte o instalaţie nepoluantă de încălzirea a apei cu randament mare.

Cât de eficiente sunt panourile solare pe care dorești să le achiziționezi?

Set panouri solare plane ISMO 6x1 - 400.2BS

Set panouri solare plane ISMO 6×1 – 400.2BS

În primul rând, eficienţa setului depinde de calitatea panourilor solare. Dacă acestea sunt durabile, au o garanţie mare şi îndeplinesc ultimele standardele, instalaţia are la rândul ei un randament mare.

De exemplu, cele 6 panouri solare Idella Smarty din componenţa setului ISMO 6×1 – 400.2BS pentru apă caldă sunt de o calitate înaltă, fiind fabricate în Germania. Ele captează cu succes razele soarelui, calitatea lor manifestându-se printr-o eficacitate mare a întregului sistem.

Cele 6 panouri solare sunt durabile, garanţia de 5 ani primită la cumpărare atestând faptul că veţi avea pentru vreme lungă un sistem eficient de încălzire a apei menajere.

Boilerul solar, o componentă importantă a setului

Pe de altă parte, trebuie să ne informăm şi asupra tipului de boiler cu care este echipat setul. Acest set cu panouri solare pentru apă caldă eficient are în componenţa sa un boiler cu două schimbătoare de căldură şi cu o capacitate de 400 de litri. Având în vedere această capacitate mare a boilerului solar, setul este util pentru casele multifamiliale, pentru că poate asigura necesarul de apă caldă pentru mulţi membri. Setul este foarte eficient şi rezistent, aşa că poate fi amplasat chiar şi în alte locuri, precum grădiniţe sau firme private.

Acest set este eficient şi datorită faptului că, deşi este bazat pe energia solară, el poate da randament mare chiar şi atunci când cerul este înnorat, căci boilerul solar încălzeşte direct apa de consum prin a doua serpentină. Această caracteristică este foarte utilă pentru posesorii unei spălătorii auto, care trebuie să muncească şi pe vreme înnorată.

Aşadar, dacă doriţi un set cu panouri solare pentru apă caldă eficient, puteţi consulta cu încredere caracteristicile setului ISMO.

Descrierea setului cu panouri solare pentru apa caldă

Având un preţ foarte avantajos, pachetul este cea mai bună alegere în cazul în care aveţi nevoie de cantităţi mari de apă caldă menajeră, pentru piscine, bazine sau spălătorii auto. Setul cuprinde şase panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate nemţească şi au o garanţie de cinci ani. Boilerul cu două schimbătoare de căldură de 400 litri asigura încălzirea apei menajere chiar şi în zilele înnorate sau cu cer închis, prin a două serpentină, care încălzeşte direct apă de consum.

Mai multe detalii despre setul cu panouri solare, dar și despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns