Panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW, o investiţie de viitor pentru centrele comerciale

0

Aprindem lumina. Pornim telefonul sau laptopul. Spălăm rufe sau facem mâncare. Acestea sunt doar câteva dintre activităţile pentru care avem nevoie de electricitate. Atunci când o pană de curent apare, acele minute sau ore ni se par infernale. Abia în acele momente de criză realizăm cât suntem de legaţi de energia electrică.

Centrele comerciale, într-o permanentă dependenţă de energie electrică

Panouri fotovoltaice kit 10,5 KW on-grid

Kit cu panouri fotovoltaice 10,5 KW cu injectare în rețea

În fiecare locuinţă conectarea la reţeaua naţională de electricitate este o prioritate. Aceasta este o utilitate fără de care viaţa ar fi extrem de dificilă. La fel stau lucrurile şi când vorbim despre spaţii mai mari, precum: clădiri industriale, ferme, centre comerciale, hale de producţie etc.

Fără electricitate, un centru comercial nu poate funcţiona. Clienţii au nevoie de un sistem de iluminat eficient sau de diverse aparate care să ţină produsele alimentare în condiţii adecvate.

Un kit fotovoltaic cu injectare în reţea, ideal într-o clădire industrială

Cu cât clădirea este mai mare, iar funcţionalitatea sa mai largă, cu atât consumul de energie electrică va creşte. Facturile plătite lună de lună la energia electrică din reţea nu sunt deloc de neglijat. În întâmpinarea acestor nevoi vin sistemele solare fotovoltaice on-grid, care au rolul de a produce energie verde într-un mod fotovoltaic.

Achiziţia de panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW este una de viitor pentru afacere. Un astfel de sistem solar fotovoltaic este format din panouri solare, care captează şi transformă energia solară în energie electrică şi din invertor, care converteşte curentul direct continuu în urent alternativ livrat în reţea. Deoarece nu au acumulatori, aceste panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW produc energie electrică doar în timpul zilei, când vremea este favorabilă.

Alege panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW şi profită de multiple avantaje

Principalul avantaj pe care îl au panourile fotovoltaice kit de 10,5 KW este economia făcută lună de lună la factura de electricitate. Un centru comercial care foloseşte un sistem solar fotovoltaic cu injectare în reţea îşi va diminua considerabil costurile, ba mai mult, surplusul de energie poate fi injectat în reţea, statisticile arătând că în viitorul apropiat producătorii români care aduc un aport de electricitate în reţeaua naţională vor fi răsplătiţi.

Aceste panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW produc energie electrică într-un mod eco-friendly, deci natura nu are de suferit. Folosind acest kit solar fotovoltac on-grid 10,5 KW veţi avea o producţie de energie de 34,65 kWh media zilnică anuală, suficientă pentru o hală de producţie sau pentru un centru comercial.

Descriere panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW pentru casă cu autoconsum SE 9K

Ideale pentru hale de producție, clădiri industriale, ferme sau centre comerciale, aceste panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW pentru casă cu autoconsum SE 9K au o eficiență ridicată și sunt special create să poată produce suficientă energie, atât pentru consumul propriu, cât și dacă sunt cablate la rețeaua națională. Aceste panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW pentru casă cu autoconsum SE 9K sunt sisteme de tip on-grid, adică nu dețin baterii de stocare și funcționează doar în caz de vreme favorabilă, în caz contrar, utilizatorii fiind alimentați cu electricitate din rețeaua națională. Având o producție de energie, medie zilnică anuală de 34,65 kWh, aceste panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW pentru casă cu autoconsum SE 9K nu necesită costuri mari de mentenanță și se instalează ușor.

Mai multe detalii despre aceste panouri fotovoltaice kit de 10,5 KW şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns