Investeşte inteligent într-un sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea

0

În orice cumpărăm căutăm durabilitatea. Achiziţionăm haine calitative, care să reziste cu brio în timp. La fel se întâmplă şi cu sistemele fotovoltaice pentru gospodăria noastră. Odată făcută o investiţie, ne dorim să nu mai cheltuim curând bani pentru reparaţii.

Investiţia într-un sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea este una de viitor

Sistem fotovoltaic 5 KW de rețea on grid la prețuri ieftine

Sistem fotovoltaic 5 KW de rețea on grid

Decizia de a investi într-un sistem fotovoltaic pentru locuinţă este una inteligentă. De exemplu, cumpărarea unui sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea nu implică ulterior alte costuri de mentenanţă. Un astfel de sistem va oferi energie electrică în timpul zilei, atunci când soarele este pe cer. În acest fel se aduce un plus la necesarul casei şi se fac economii importante.

Calitatea componentelor = durabilitatea sistemului fotovoltaic

Calitatea se află într-o relaţie direct proportţională cu durabilitatea. Dacă un sistem fotovoltaic are componente de înaltă calitate, atunci fără îndoială că acestea vor funcţiona eficient pe durate mari de timp.

Pentru a fi durabil, un sistem fotovoltaic de tip on-grid trebuie să curpindă elemente calitative. Panourile fotovoltaice sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea sunt potrivite pentru o gospodărie care este conectată la reţeaua naţională, căci nu există acumulatori solari. Acest kit cuprinde 20 de panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250W din gama Idella Power Poly Premium. Aceste panouri au un randament garantat de 25 de ani, fiind perfecte pentru sistemele fotovoltaice rezidenţiale.

Pe de altă parte, invertorul solar monofazat cu injectare în reţea SE 400-EUR este realizat printr-o tehnologie modernă care garantează pierderi minime şi eficienţă maximă. Aceste componente de calitate garantează o eficienţă excelentă a unui sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea durabil de tip on-grid.

Un sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea, economie şi eficienţă

Panourile fotovoltaice sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea putere instalată oferă o producţie de energie de 16,5 kWH (media zilnică anuală). Bineînţeles, producţia depinde de vreme, dar acest sistem on-grid este potrivit pentru gospodăriile care doresc să facă economii lună de lună.

Odată instalate pe sol sau pe acoperiş, aceste panouri fotovoltaice lucrează împreună cu invertorul pentru a contribui la necesarul de electricitate al locuinţei. Deoarece nu sunt necesare costuri de mentenanţă, iar acest sistem este rezistent la intemperii, durabilitatea şi eficienţa sunt cuvintele cheie care îl definesc.

Descrierea panourilor fotovoltaice sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea cu invertor on-grid de rețea SE 4000-EUR

Sistemele fotovoltaice de tip on-grid se utilizează numai în zone cu acces la rețeaua națională de electricitate, întrucât acestea nu dețin baterii de stocare și funcționează doar în caz de vreme favorabilă. Dacă soarele lipsește de pe cer și condițiile de vreme sunt nefaste, utilizatorii acestor sisteme sunt alimentați cu energie electrică din rețeaua națională. Panourile fotovoltaice sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea cu invertor on-grid de rețea SE 4000-EUR sunt ușor de instalat, au o eficiență crescută și oferă un randament garantat pe o durată lungă de viață. Panourile fotovoltaice sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea cu invertor on-grid de rețea SE 4000-EUR necesită costuri reduse de mentenanță și sunt rezistente la intermperii, putând fi montate atât la sol, cât și pe acoperiș.

Mai multe detalii despte aceste panouri fotovoltaice sistem fotovoltaic de 5 KW de rețea cu invertor on-grid de reţea şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns