Fă economii cu un sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat

0

Lună de lună cheltuim sume însemnate de bani pe factura de electricitate. Avem nevoie de ea pentru a încălzi apa menajeră cu un boiler electric, pentru a ne pune în funcţiune gadget-urile sau pentru a ne ilumina casa şi grădina.

Valorificarea energiei solare, viitorul în materie de energie electrică

Sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial prețuri mici

Sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial

Pe zi ce trece industria de sisteme fotovoltaice se dezvoltă din ce în ce mai mult. Oamenii conştientizează utilitatea unui sistem solar fotovoltaic şi investesc într-unul pentru un viitor mai bun, independent energetic. Aceste sisteme fotovoltaice valorifică energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui. Practic, după achiziţionare, energia electrică este obţinută în mod gratuit, fără niciun cost. Investiţia iniţială într-un asemenea sistem solar fotovoltaic se amortizează în timp, energia electrică fiind obţinută în mod eco-friendly.

Un sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat, util într-o gospodărie

Dacă vreţi să vă echipaţi casa într-un mod inteligent, atunci nu trebuie să excludeţi ideea achiziţionării unui sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat. O astfel de instalaţie de 12V cu invertor, panouri solare, regulator baterii solare şi o baterie pentru turbine mici eoliene este o investiţie care vă va aduce multe economii.

Puteţi folosi această instalaţie fotovoltaică pentru uz rezidenţial în diferite aplicaţii practice. De exemplu, aceasta este perfectă pentru a alimenta cu energie electrică maşini sau utilaje mici, aşa cum sunt maşinuţele de golf sau cele pentru medici, necesare în lumea sportului. Un astfel de sistem fotovoltaic solar 12V este însă potrivit şi pentru iluminat, fie că vorbim despre interiorul casei sau grădină.

Foloseşte un sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat şi fă economii semnificative

Iluminatul este extrem de important atât pentru o firmă, cât şi pentru propria locuinţă. Imediat cum lumina soarelui dispare avem nevoie de electricitate pentru a pune în funcţiune sistemul de iluminat interior sau exterior. Pentru a alimenta becurile din casă sau din curte putem folosi un sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat de 12V.

Un astfel de sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat cuprinde panouri electrice unicristaline, care pot costrui parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni. Aceste parcuri pot furniza cantităţi uriaşe de electricitate, suficiente pentru nevoilor pe timp de zi ale unor localităţi întregi.

Descriere sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat 12V cu invertor

Acest sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat 12V cu invertor IPM200Wx4-1200W-PRS3030-30Ah-100Ah are în componența sa următoarele: patru panouri electrice unicristaline IPM 200W, un invertor sinusoidal Victron Phoenix 12V 1200W, un regulator baterii solare Steca Solarix PRS 3030-12V-24V-30A și o baterie pentru turbine eoliene mici 12V 100Ah 31 TRJ AGM. Acest sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat rezidențial are o multitudine de aplicații practice, putând fi folosit pentru iluminarea casei, iluminarea curtii, alimentarea cu energie electrică a mașinilor și utilajelor.

Mai multe detalii despre acest sistem fotovoltaic rezidenţial pentru iluminat 12V, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns