Un kit fotovoltaic stand-alone furnizează energie verde pentru consumatori mari

0

Dorinţa oamenilor de a folosi alternative eficiente, econome şi eco-friendly pentru obţinerea energiei electrice a dus la descoperirea şi dezvoltarea sistemelor solare fotovoltaice. Un kit fotovoltaic stand-alone reprezintă o metodă excelentă pentru a contribui la necesarul de electricitate într-o anumită locaţie.

Alege un kit fotovoltaic stand-alone dacă ai nevoie de o cantitate mare de energie

Kit fotovoltaic stand-alone cu invertor

Kit fotovoltaic stand-alone cu invertor

Un kit fotovoltaic stand-alone 12V este potrivit pentru locurile în care se consumă o cantitate mare de energie, într-un perimetru mic. Fie că energia este folosită pentru iluminat sau pentru diverse aplicaţii, acest kit fotovoltaic stand-alone are avantajul că foloseşte energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui, deci nu poluează şi nu are nevoie de costuri suplimentare. Ba mai mult, este o metodă excelentă pentru a face economii.

De exemplu, acest kit fotovoltaic stand-alone 12V poate face faţă cu brio nevoilor unei hale industriale. Cantitatea mare de energie poate ajuta la consumul din interiorul halei şi reprezintă cu siguranţă o investiţie inteligentă în viitor, menită să contribuie la economiile lunare.

Invertorul de tehnologie superioară SinusMAX, o componentă de înaltă calitate

Acest kit fotovoltaic stand-alone cu invertor IPM200Wx7-1600W-Tarom245-45Ah-150Ah este varianta potrivită pentru a vă asigura independenţă energetică. Deşi panourile electrice unicristaline IPM  se remarcă prin durabilitatea şi puterea lor maximă de 200W, şi invertorul solar compact aduce un plus de valoare acestui kit fotovoltaic stand-alone.

Invertorul acestui kit fotovoltaic stand-alone valorifică tehnologia superioară SinusMAX, fiind creat pentru servicii profesionale. Ieşirea sinusoidală, cu eficienţă optimă fără vreun compromis în ceea ce priveşte performanţa, este un excelent detaliu de design. Tehnologia hibrid HF creează un produs de calitate deosebită, de dimensiuni şi greutate reduse, fiabilitate mare, care poate să furnizeze energie pentru orice tip de sarcină şi să pornească la sarcină maximă.

Descriere kit fotovoltaic stand-alone

Acest kit fotovoltaic stand-alone asigură o energie mare și este indicat să fie utilizat acolo unde se consumă o cantitate mare de energie, într-un perimetru mic, cum ar fi o hală industrială. Acest cu invertor IPM200Wx7-1600W-Tarom245-45Ah-150Ah are următoarele componente: șapte panouri electrice unicristaline IPM 200W, un invertor panou fotovoltaic Victron Phoenix 12V 1600W Compact, o automatizare fotovoltaică Steca Tarom 245-12V-24V-48V-45A si un acumulator de instalații solare și eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic stand-alone şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns