Panouri solare şi fotovoltaice în Bucureşti

0

Doriţi să faceţi un pas înainte pentru protejarea mediului? Vreţi să începeţi să utilizaţi energie regenerabilă dar nu ştiţi de unde să începeţi? Vreţi pur şi simplu independență energetică şi economie la facturi? Toate răspunsurile la întrebări, dar şi ajutorul necesar îl puteţi primi de la furnizorii produselor menite să schimbe în bine drumul pe care o ia nevoia noastră de energie.

Soluţia pentru problemele legate de energie – energia solară

La noi în ţară utilizarea energiei solare este la început de drum, dar deja puteţi găsi soluţii la problemele legate de energia cu panouri solare, panouri fotovoltaice sau turbine eoliene chiar dacă sunteți din Bucureşti.

Panouri solare cu tuburi vidate pentru aport de apă caldă menajeră

Astfel, dacă doriţi să renunțați la racordarea la centrala de bloc pentru apă calda, centrală ce nu oferă o formă de încălzire a apei şi a locuinței foarte ieftină, acum o puteţi face fără bătăi de cap. Grija facturilor mari poate dispărea odată cu achiziţia unor panouri solare cu tuburi vidate pentru apa caldă cu schimbător de căldură cu heat pipe.

Centrale eoliene pentru case

Un alt mod de a consuma energie solară şi de a economi bani este, în cazul în care locuiţi la casă, achiziționarea unei centrale eoliene special creată pentru case. Bineînţeles că vă puteţi îngrijora pentru zgomotul produs de acestea, dar există turbinele eoliene mici pentru case care sunt foarte silenţioase. Acestea acumulează energia în perioada în care nu este folosită şi o utilizează în zilele fără vânt. Acest tip de eoliene pot asigura iluminatul exterior cât şi energie pentru electronicele si electrocasnicele folosite zilnic.

Centrala eoliana germana Idella

Centrale eoliene pentru instalare şi montare în Bucureşti

Rucsacuri solare pentru oamenii activi din Bucureşti

Un alt lucru util în capitală sunt rucsacurile solare cu panouri fototovoltaice. Fie că le utilizaţi pentru călătorii la munte, fie că aveţi genul de job care presupune faptul că trebuie să fiţi mereu pe drumuri, drept urmare nu aveţi mereu acces la curent, dar aveţi mereu nevoie de mobil şi laptop, aceste rucsace solare pot fi soluţia salvatoare.

Rucsac pentru laptop cu panouri solare care au celule fotovoltaice

Rucsac pentru laptop cu panouri solare pentru persoanele active

Centrale pe peleţi pentru încălzirea spaţiilor mari

Cei care doresc o alternativă de bază la centralele obişnuite şi vor ca plata facturii la gaz să nu fie o problemă, pot apela cu încredere la centralele pe peleţi. Acestea funcţionează pe bază de peleţi, adică deşeuri lemnoase care dau un randament foarte mare şi ocupă foarte puţin spaţiu. O astfel de centrală pe peleţi reprezintă o modalitate de încălzire de bază mai ales pentru cei care vor să asigure cu energie termică spaţiile mari.

Centrală pe peleţi cu montare şi instalare în Bucureşti

Centrală pe peleţi cu montare şi instalare în Bucureşti

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro iar montajul se poate efectua cu solar-service.ro

https://www.youtube.com/watch?v=c5jtDZ-MFZc&feature=youtu.be</p>
https://www.youtube.com/watch?v=pAQS4BvlJB4

Share.

Lasa un raspuns