Panouri solare, fotovoltaice şi generatoare eoliene Timiş – Timişoara

2

Probabil că ştiţi deja că energia solară este cea mai curată, cea mai ieftină şi printre cele mai nepoluante energii disponibile. Până nu demult, acesta nu era însă cea mai disponibliă. Mulţi nu erau familiarizaţi cu ea, mulţi nu şi-o puteau permite. În zilele noastre aceste probleme au început să dispară.

Soluţii ieftine pentru apă caldă menajeră în Timişoara

Astfel, soluţiile ieftine şi la îndemână au ajuns şi în Timişoara. Spre exemplu, dacă sunteţi preocupaţi de găsirea unei surse foarte ieftine de apă caldă puteţi apela la panourile solare nepresurizate. Acestea sunt foarte utile mai ales persoanelor care au posibilitatea de a urca stocatorul de apă la înălţime, pentru a beneficia de cădere gravitaţională. Aceste panouri deţin şi un controler de monitorizare şi afişare a temperaturii apei. Acestea sunt utile când temperaturile sunt ridicate, ceea ce pentru timişoreni nu e o problemă.

Eoliene în Timiş pentru stocarea de energie

Generator electric eolian

Generator electric eolian cu montaj în Timişoara

Tot pentru consumatorii domestici, dar nu numai, sunt utile centralele eoliene. Dacă cei interesaţi de energia neconvenţională doresc să fie independeţi cu ajutorul acestora, nu au nevoie de vânt constant şi un montaj adecvat, lucruri nelipsite în Timiş. Chiar dacă există perioade cu vând slab, sau fără vânt, nu trebuie să vă descurajaţi. Există generatoare eoliene  concepute să funcţioneze optim chiar şi la cel mai mic vânt şi să stocheze energia în acumulatori în perioadele cu vânt puternic.

Iluminatul exterior cu ajutorul lămpilor cu leduri

Lămpi cu LED-uri pentru iluminatul exterior

Lămpi cu LED-uri pentru iluminatul exterior

Cei care stau la casă, sau au o firmă şi doresc să îşi minimalizeze costurile energiei electrice pot profita şi de lămpile de iluminat cu leduri pentru spaţiile deschise. Aceste lămpi pot furniza iluminatul exterior fără a fi racordate la reteaua electrică.

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro

Montajul se poate efectua cu solar-service.ro

Share.

2 comentarii

  1. Catalin Halmagean on

    Buna ziua.
    Am un contract pentru casa verde privind un sistem de panouri solare presurizate.Casa are acoperisul in doua ape cu orientarea est-vest.Ce solutie imi recomandati ?Casa va fi locuita de doua (2) persoane.
    Doresc o oferta de pret.Multumesc.

Lasa un raspuns