Panourile fotovoltaice, turbinele eoliene si panourile solare pot face viața mai frumoasă la Baia Mare – Maramureș

0

Nu puţini sunt acei pasionaţi de călătorii, nu puţini sunt acei care doresc să înceapă prin explorarea propriei ţări, România. Pentru ei energia solară  poate fi de mare ajutor, fie că sunt deținători de cabane fie că sunt căutători de aventură.

Energie electrică cu panouri fotovoltaice şi turbine eoliene pentru pensiunile din Maramureş

Turbine eoliene mici pentru casa

Turbine eoliene mici pentru casa

Să luăm exemplul celor care dețin cabana sau pensiuni în ținuturile maramureșene. Locația acestor cazări poate fi la depărtare de o sursă de energie, iar branșarea la o astfel de sursă poate ajunge la costuri mult prea mari. Totuși, nici în aceste cazuri nu e totul pierdut. Energia electrică cu panouri fotovoltaice poate fi soluția perfectă pentru ei.

Pe lângă acestea, proprietarii pot apela la turbinele eoliene pentru case. Acestea pot ajuta consumatorii cu acoperire parțială sau chiar  totală de electricitate. Proprietari au la dispoziție o mulțime de optiuni care le pot satisface aproape orice nevoie începând de la nevoia de liniște până la nevoia de eoliene mici create special pentru case sau cabane.

Energie termică cu seturi de panouri solare şi boiler

Pachet panouri solare cu boiler

Pachet panouri solare cu boiler

Independența lor energetică poate începe cu ajutorul panourilor solare termice pentru apă caldă. Tocmai pentru acest tip de investiții există seturile de panouri solare cu boiler. Un astfel de boiler este foarte util pentru cei care nu se pot sau nu vor să se racordeze la gaz. Cei care iau această decizie, nu numai că ajută la păstrarea naturii așa cum este ea, ci și oferă economii anuale de peste 50%.

Călător prin Maramureş cu rucsacul solar – toate gadgeturile încărcate

Și simpli turisti pot avea o călătorie mai ușoară cu ajutorul rucsacurilor solari cu panouri fotovoltaice. Acestea, pe lângă rolul de depozitare îi ajută pe călători să aibă  telefoanele încărcate, aparatele foto sau alte electronice de care nu se pot despărți.

Detalii despre instalatii solare se gasesc pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns