Profită de o soluţie în caz de urgenţă cu sistemul de back-up monofazat eficient

1
Sistem de back-up monofazat eficient în cazul întreruperilor de curent electric

Sistem de back-up monofazat eficient în cazul întreruperilor de curent electric

Puteţi să vă imaginaţi o săptămână întreagă fără electricitate? Măcar o zi? Energia electrică face parte din viaţa noastră şi depindem de constanţa ei. Atunci când o pană de curent apare, toate activităţile noastre obişnuite sunt întrerupte, dar există şi metode de rezervă pentru a nu avea neplăceri cauzate de întreruperea alimentării.

O astfel de soluţie în caz de urgenţă trebuie să existe în orice loc, fie că vorbim despre locuinţa proprie sau despre spaţiul unei firme. Trebuie să alegem o variantă de rezervă calitativă pentru nevoile noastre, iar pentru acest lucru ne vine în ajutor un sistem de back-up monofazat eficient.

Sistemul de back-up monofazat, eficient în cazul întreruperilor de curent

Acest sistem valorifică tehnologia UPS, semnificând faptul că este o sursă neîntreruptă de energie electrică. Este ideal să avem un asemenea ajutor, deoarece previne neplăcerile cauzate de căderile de curent spontane.

Un sistem de back-up monofazat eficient este acela care oferă un vârf de consum mare, iar acumulatorii stochează o cantitate necesară nevoilor noastre de electricitate. De exemplu, acest sistem de back-up are un vârf de consum de 5000W şi o stocare a acumulatorilor de 7,2 kWh, capacitate care determină o calitate mare şi un randament pe măsură ale sistemului.

Trecerea de la consumul din reţeaua electrică la sistemul back-up se face în mai puţin de  20 de milisecunde, ceea ce determină o eficienţă ridicată pentru nevoile noastre. Astfel, toate problemele apărute în cazul unei pene de curent sunt remediate rapid dacă folosiţi acest sistem modern.

Calitatea compomentelor sistemului de back-up determină eficiența acestuia

Instalaţia este foarte eficientă şi datorită calităţii şi durabilităţii componentelor sale. De exemplu, invertorul de tensiune 5000W Victron Multiplus este certificat ca fiind un produs de calitate, îndeplinind numeroase standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC şi având o umiditate (lipsa condensului) de maxim 95%. De asemenea, invertorul are o eficienţă maximă de 94%, puterea sa de vârf fiind de 10000 W. Toate aceste calităţi determină un invertor calitativ, eficient şi durabil în timp.

Cei patru acumulatori solari Varta LAD150 sunt foarte importanţi pentru acest sistem, deoarece ei stochează energia electrică necesară în situaţii de urgenţă. Acumulatorii sunt rezistenţi la şocuri şi vibraţii, fiind durabili în timp. Fiind robuşti, cu construcţie absolut etanşă şi o greutate de 45,5 kg, acumualtorii solari pot stoca 7,2 kWh, fiind extrem de eficienţi şi de calitativi.

Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unui sistem de back-up monofazat eficient, ţineţi cont de calitatea componentelor şi de durabilitatea lor. Astfel, veţi beneficia vreme îndelungată de o sursă adiţională de electricitate pentru situaţiile neprevăzute când reţeaua electrică suferă întreruperi.

Prezentare sisteme de back-up monofazate 5000W

Sistemele de back-up monofazate sau UPS-uri back-up (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neîntreruptibile de energie care previn neplăcerile cauzate de căderile sau defecţiunile reţelei de energie electrică. Aceste sisteme de back-up monofazate vor preveni întreruperea alimentării cu energie electrică a consumatorilor, comutarea de la reţeaua principala la acumulatorii sistemului back-up făcându-se în mai puţin de 20 milisecunde.

Pentru mai multe detalii despre aceste sistem de back-up și alte sisteme UPS asemănătoare accesaţi esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem back-up UPS cu acumulatori pentru clinici | eSolar.ro

Lasa un raspuns