Beneficiază de curent electric neîntrerupt folosind un sistem back-up în turism

1

Turismul este una dintre ramurile importante ale industriei din ţara noastră. Avem locuri superbe de vizitat, la munte sau la mare. Există şi persoane venite special din străinătate pentru plaiurile noastre, aşa că dacă avem o afacere în turism trebuie să le asigurăm tot confortul.

Turiştii iubesc natura, dar au nevoie de electricitate

Sisteme back-up trifazate 10000W cu acumulatori

Sisteme back-up trifazate 10000W cu acumulatori

Poate că ziua turiştii petrec timpul pe plajă sau pe munte, însă seara se întorc în camerele unde sunt cazaţi şi aşteaptă cele mai bune condiţii. Electricitatea nu trebuie să lipsească dintr-o staţiune sau hotel, căci fiecare persoană cazată trebuie să beneficieze de condiţii decente.

Turiştii au nevoie de energie electrică pentru a-şi încărca telefoanele, pentru a conecta un laptop sau a folosi diverse aparate electrice (uscător de păr, aparat de bărbierit etc). Aşadar, posesorii unei asemenea afaceri în turism trebuie să realizeze această nevoie şi să conecteze  pensiunea în permanenţă la o reţea sigură de electricitate.

Un sistem back-up în turism, soluţia ideală pentru electricitate în locuri greu accesibile

Pensiunile din vârf de munte pot avea o anumită dificultate în ceea ce priveşte energia electrică, deoarece se pot produce des pene de curent. Cu toate acestea, pentru a asigura confortul turiştilor trebuie să se achiziţioneze un sistem back-up suficient de mare pentru întreaga pensiune.

Sistemele back-up trifazate 10000 W cu acumulatori pot fi o variantă excelentă pentru pensiuni sau hoteluri, deoarece, se adresează unui consum de vârf de 30 kW. Aceste sisteme back-up în turism funcţionează perfect, stocând prin intermediul acumulatorilor 18 kWh.

Pe mare sau în rulotă, un sistem back-up ne salvează

Un sistem back-up are rolul de a înmagazina energie electrică şi de a o pune în funcţiune atunci când este necesar. Fiind portabile, sistemele de acest tip pot fi folosite şi în călătoriile cu rulota sau cu diverse vase maritime, lucru care se datorează celor 10 acumulatori solari Varta LAD150 cu o tehnologie Deep-Cycle AGM, care sunt ideali chiar şi pentru bărci sau rulote. Un asemenea sistem back-up asigură electricitatea pe toată durata călătoriei, fiind eficient şi sigur. Veţi beneficia de energia electrică necesară fără să faceţi compromisuri, la un preţ mic.

Prezentare sisteme back-up trifazate 10000W cu acumulatori

Sistemele back-up trifazate cu acumulatori sunt sisteme UPS (Uninterruptible Power Supply), care asigura sursă neîntreruptibilă de energie pentru o gama largă de consumatori. Aceste sisteme de back-up trifazate sunt recomandate pentru evitarea neplăcerilor cauzate de întreruperile curentului electric.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem back-up sau despre alte kituri fotovoltaice independente accesaţi esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Lampa cu leduri pentru iluminatul public eficient | eSolar.ro

Lasa un raspuns