Foloseşte panouri solare cu puffer pentru performanţă energetică ieftină

0
Set cu panouri solare plane și puffer pentru eficiența energetică

Set cu panouri solare plane și puffer pentru eficiența energetică

Pentru a ne încălzi trebuie să alegem sistemul ideal de producere a energiei electrice pentru noi. Este perfect dacă ţinem cont de câţiva factori importanţi: calitate, randament, durabilitate şi economia făcută folosind respectiva instalaţie.

O centrală termică pe lemne este foarte eficientă, mai ales dacă se utilizează împreună cu un set de panouri solare cu puffer pentru a obţine o perfomanţă energetică ieftină. Căldura necesară încălzirii locuinţei sau a camerelor unui hotel sau pensiune se obţine în urma arderii lemnelor, care reprezintă o materie primă accesibilă.

Energie electrică ieftină? Un puffer poate face diferența?

Pufferele au un mecanism de funcţionare simplu, contribuind la diminuarea risipei de căldură din locuinţă. Atunci când proprietarul obţine o temperatură dorită în cameră, sistemul de automatizare al centralei produce încetinirea arderii lemnelor. Astfel, arderea mocnită a lemnelor va degaja căldură care se pierde prin coşul de fum. Pufferul intervine în aceste situaţii, stocând toată energia termică degajată. Când temperatura se va diminua, instalaţia preia apa fierbinte din puffer şi continuă încălzirea casei, fără a irosi căldura.

Această economie de resurse, dar în acelaşi timp, o folosire optimă a energiei termice determină o performanţă energetică ieftină.

Set eficient cu panouri solare plane și puffer cu o serpentină

Pufferul cu o serpentină de 2000 litri şi cele 20 de panouri solare plane Idella Smarty One provenite din Germania sunt de o calitate înaltă, având o eficienţă şi o durabilitate mare. Veţi recupera rapid banii investiţi, căci veţi profita de un randament sporit şi de o economie sesizabilă lunar în timpul sezonului rece.

De asemenea, pentru a întâmpina toate nevoile clienţilor, setul Idella Smarty One cu Puffer 20×1 – 2000.2PF are o garanţie de 5 ani pentru panourile solare şi de 2 ani pentru puffer, al cărui rol este asemănător cu cel al unui boiler.

Controlerul Idesol cu 2 senzoti PT 1000 permite controlare în orice moment a funcţionării sistemului, fiind o îmbinare între tehnologie înaltă şi nevoile practice ale clienţilor.

Pentru o performanţă energetică ieftină este indicat să folosiţi împreună cu centrala termică şi un set format din panouri solare şi puffer, întrucât elimină pierderile de căldură şi contribuie la economii lunare vizibile pentru consumul de lemne.

Prezentare scurtă a panourilor solare cu puffer

Pufferul este un rezervor de apă caldă care se aseamănă cu un boiler, menit să acumuleze apă caldă folosită într-o instalaţie de încălzire cu centrală termică. Asemenea boilerelor, pufferele sunt cu sau fără serpentine, de capacităţi mici sau foarte mari. Pachetul cuprinde 20 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate în Germania, cu o garanţie de cinci ani şi un puffer cu o serpentină de 2.000 litri cu o garanţie de doi ani.

Mai multe detalii despre acest set de panouri solare cu puffer, dar și alte seturi asemănătoare găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns