Un sistem back-up pentru firmă este ideal și pentru întreprinderile mari

0

Activitatea fiecărui angajat din cadrul unei firme depinde de electricitate într-o măsură mai mare sau mică. Orice firmă trebuie să aibă un sistem de siguranţă pentru situaţiile în care curentul electric este brusc întrerupt. De cele mai multe ori, întreprinderile nu deţin un sistem back-up, iar munca pe calculator este afectată.

Alege un sistem back-up pentru firma ta, iar penele de curent nu vor afecta activităţile angajaţilor

Sistem back-up UPS cu acumulatori 3KW preț

Sistem back-up UPS cu acumulatori 3KW

Un sistem back-up solar are capacitatea de a stoca energie electrică, oferind-o în momentul în care electricitatea din clădire se întrerupe subit. Un asemenea sistem de înaltă tehnologie este necesar pentru orice întreprindere care foloseşte o clădire mare, deoarece, în lipsa lui, penele de curent vor afecta desfășurarea normală a activității.

Toate calculatoarele se vor închide atunci când energia electrică este oprită, la fel şi iluminatul. Se pot pierde date importante sau proiecte la care angajaţii munceau, aşa că, pentru a vă asigura, trebuie să investiţi într-un sistem solar de back-up.

Un sistem back-up pentru firmă este un lucru absolut necesar

Bineînţeles, calitatea are întâietate în ceea ce priveşte alegerea unei asemenea instalaţii. Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori 3 kW sunt sisteme moderne eficiente, a căror capacitate mare ne pot susține activităţile. Acumulatorii pot stoca 4.9 kWh, fiind special concepuţi pentru consumatorii cu un vârf de 3000 W. Puterea mare de stocare a energiei electrice recomandă aceste sisteme ca fiind ideale pentru bănci, data center-uri sau alte întreprinderi cu sedii mari.

Atunci când curentul se va întrerupe, sistemul va prelua imediat datoria de a asigura necesarul de electricitate din clădire. Trecerea de la electricitatea din reţea la sistemul back-ul nici nu va fi observată, asta datorită caracteristicii UPS, care semnifică faptul că sistemul este o sursă de energie neîntreruptă, a cărei trecere se face rapid, insesizabil.

Invertorul şi acumulatorii primesc câte 2 ani garanţie la cumpărare, fiind durabili şi eficienţi. Firma va beneficia de un ajutor de nădejde în caz de pană de curent vreme îndelungată de la cumpărare, investiţia fiind una de viitor.

Aşadar, este foarte important să asiguraţi necesarul de electricitate într-o întreprindere cu un sistem back-up pentru firmă şi astfel activitatea angajaţilor nu va fi afectată de întreruperile de curent subite.

Prezentare sistem back-up solar UPS cu acumulatori 3KW

Sistemul solar back-up cu acumulatori 3 kW este un sistem back-up UPS (Uninterruptible Power Supply) și are în componența lui următoarele echipamente: un invertor solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 și doi acumulatori de instalație fotovoltaica 12V 205Ah J185P AC TRJ SG. Un sistem back-up UPS cu acumulatori este gândit pentru consumatori care au un consum de vârf de 3000 W, acumulatorii putând stoca 4.9 kWh.

Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori vin în ajutorul consumatorilor care doresc să preîntâmpine căderile de curent electric. În cazul întreruperii curentului electric sau în eventualitatea unei defecțiuni a rețelei electrice, acest sisteme solare back-up UPS cu acumulatori vor prelua alimentarea, astfel încât electronicele și activitățile desfășurate cu ajutorul acestora nu vor avea de suferit.

Un sistem back-up UPS cu acumulatori 3 kW este ideal pentru sedii de firme, pentru rețele de calculatoare, iluminatul de urgență a clădirilor de birouri, în secțiile spitalelor sau în cabinetele stomatologice.

Mai multe informații despre acest sistem back-up UPS 3 kW, dar și despre alte sisteme back-up găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns