Ai vânt constant, ai energie pentru casă cu o turbină eoliană 6kW Idella Flyboy!

1

Dacă pentru un sistem solar fotovoltaic elementul obligatoriu este soarele, pentru o turbină eoliană 6kW Idella Flyboy nu trebuie să lipsească vântul. Cu toate acestea, un sistem eolian are un avantaj notabil față de cel solar: vântul poate să bată și ziua, și noaptea, pe când razele soarelui sunt prezente pe cer doar pe timp de zi.

Zonele cu vânt constant, puternic, sunt ideale pentru montarea de turbină eoliană 6kW Idella Flyboy. Această turbină eolienă de 6000W are o capacitate foarte mare și produce zilnic aproximativ 150kWh. Cu un total atât de mare de energie, nu este de mirare că tot mai multe fabrici, ferme sau grupaje de locuințe devin independente energetic.

Calitate înainte de toate: acordă atenție caracteristicilor pe care le are o turbină eoliană 6kW Idella Flyboy!

Turbină eoliană 6kW Idella Flyboy preț

Turbină eoliană 6kW Idella Flyboy

Pentru a ne asigura de la bun început că suntem pe cale să investim într-o turbină eoliană 6kW Idella Flyboy de calitate, este fundamental să citim cu atenție toate specificațiile. O turbină eoliană 6kW Idella Flyboy este fabricată de o companie cu peste 40 de ani de experiență în domeniul turbinelor eoliene și cu un număr mai mare de 3.500 de exemplare instalate la nivel mondial.

Această turbină eoliană 6kW Idella Flyboy are o calitate înaltă, având drept țară de proveniență Spania. Cu o garanție de doi ani, această turbină eoliană 6kW Idella Flyboy pornește la vânt de 3.5m/s și prezintă poziționare automată orizontală (helicopter) și rezistență la frânare. Elicele trebuie să fie durabile, din materiale rezistente în timp, așa cum sunt carbonul și fibră de sticlă.

Cum să descoperi dacă o turbină eoliană 6kW Idella Flyboy este potrivită nevoii tale?

O bună informare ne ajută să departajăm produsele și să îl alegem pe cel potrivit nevoii noastre. Esențial este să apelăm la specialiști pentru dimensionare sistem eolian. În acest fel vedem câtă energie consumăm și care este sistemul care ni se potrivește.

Din cauza capacității mari, această turbină eoliană 6kW Idella Flyboy nu este potrivită pentru o gospodărie mică. O turbină eoliană 6kW Idella Flyboy este construită să producă energie pentru o fabrică, o fermă, un hotel sau pentru mai multe locuințe grupate. Proprietarii de turbină eolienă de 6000W vor beneficia de energie electrică gratuită, produsă în mod ecologic.

Descriere turbină eoliană Idella FlyBoy 6000B WKR

Turbină eoliană cu putere mare ce poate produce până la 150 KWh energie pe zi în zonele cu vânt constant. Practic poate alimenta mai multe case sau o fabrică dacă se folosesc acumulatori pentru stocare.

Turbină eoliană Idella FlyBoy 6000B este extrem de robustă şi este fabricată de o companie cu experienţă de peste 40 de ani în domeniul turbinelor eoliene cu peste 3500 de exemplare instalate la nivel mondial.

Mai multe detalii despre această turbină eoliană Idella FlyBoy 6000B WKR, dar și despre alte turbine eoliene găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem complet cu montaj cu fotovoltaice de 10kW | eSolar.ro

Lasa un raspuns