Tu ştii cât economiseşti cu un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW?

1

Auzim peste tot că sistemele solare fotovoltaice sunt adevărate comori pentru gospodării şi pentru diferite afaceri, printre care: hoteluri, pensiuni, ferme agricole, hale de producţie etc. Dar oare care sunt beneficiile reale ale unui sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW şi ce costuri ulterioare implică acesta?

Sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW – capacitate mare pentru locuri cu pretenţii

Sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW preț

Sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW

Datorită capacităţii ceva mai ridicate, un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW este ideal pentru locurile ce necesită un consum mai mare de energie electrică.

Investiţia într-un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW pentru o afacere în turism, de exemplu, este o investiţie în viitor şi asigură un profit mai mare lună de lună. Asta pentru că odată instalat un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW, acesta va începe să producă energie electrică gratuită. Unde mai pui că montajul este inclus în preţ şi realizat de profesioniştii de la solar-service.ro!

Cum ar fi să uiţi de factura de electricitate? Cu un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW se poate!

Când spunem să uiţi de factura de electricitate nu ne gândim să uiţi să o plăteşti şi nici să acumulezi penalizări. Cu un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW este foarte simplu să scapi de grija facturilor, pentru că sistemul va produce energia necesară fără vreun cost.

Un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW cu o garanţie de 12 ani certifică o durabilitate mare şi o eficienţă ridicată. Datorită componentelor de înaltă calitate (panouri solare, acumulatori, invertoare, regulatoare de încărcare şi controlere), acest sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW are un randament mare şi nu implică situaţiile în care o componentă este defectă.

Datorită acestei rezistenţe mari în timp, un sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW nu are nevoie de întreţinere costisitoare. Se recomandă însă ştergerea periodică panourilor solare, pentru a nu scădea randamentul acestora. Acest sistem complet cu montaj la cheie inclus cu panouri fotovoltaice de 10kW te poate ajuta să nu cheltui niciun ban pe electricitate, obţinând-o într-un mod prietenos cu mediul mediul înconjurător.

Descrierea sistemului complet la cheie cu panouri solare fotovoltaice cu 10kW putere instalată şi garanţie de 12 ani

Sistemul complet la cheie cu panouri solare fotovoltaice cu 10kW putere instalată şi garanţie de 12 ani include 39 de module cu celule fotovoltaice şi toate echipamentele necesare producerii de energie cu ajutorul soarelui: invertoare, acumulatori solari, regulatoare de încărcare şi controlere pentru invertoare. Persoanele care aleg acest sistem complet la cheie cu panouri solare fotovoltaice cu 10kW putere instalată şi garanţie de 12 ani vor beneficia de montaj inclus în preţ al modulelor solare, realizat de o echipa de profesionişti. Acest sistem fotovoltaic la cheie este recomandat aplicaţiilor off-grid, adică pentru asigurarea necesarului electric dintr-o clădire, hala sau fermă agricolă situată într-o zona în care nu este posibilă racordarea la reţeaua naţională de electricitate.

Mai multe detalii despre acest sistem complet la cheie cu panouri solare fotovoltaice cu 10kW putere instalată şi garantie de 12 ani, dar şi despre alte sisteme cu tehnologie solară fotovoltaică găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem solar fotovoltaic la cheie cu baterii | eSolar.ro

Lasa un raspuns