Satele aflate la depărtare de rețeaua națională își găsesc salvarea într-un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW

0

Se spune că informația înseamnă putere. Tu știi ce înseamnă un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW și ce avantaje îi poate aduce gospodăriei tale?

Locuințele aflate în zonele ce nu au acces la energi electrică, dar au soare din belșug, pot investi într-un sistem fotovoltaic complet cu baterii solare de 15kW

Sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW preț

Sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW

În ultimii ani prețul sistemelor fotovoltaice a scăzut, motiv pentru care vânzările au luat amploare. Dintre proprietarii de kituri solare, o foarte mare parte este reprezentată de cei care au gospodării, pensiuni sau cabane aflate la depărtare de o sursă de electricitate.

Un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW este o salvare pentru cei care nu au racordare la rețeaua națională. Cu un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW orice gospodărie sau pensiune își poate produce electrictatea într-un mod econom și ecologic.

Un astfel de sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW ce conține douăspreze panouri solare fotovoltaice din gama premium, un invertor puternic, acumulatori solari și regulator de încărcare cu sistem de monitorizare a bateriilor este durabil în timp, aspect certificat de garanția mare a fiecărei componentă (12 ani pentru panouri și 5 ani pentru regulator și, respectiv, invertor).

Independență, economie și ecologie: cele trei mari caracteristici ale unui sistem fotovoltaic complet cu baterii solare de 15kW

Un kit solar fotovoltaic cu 3kW putere instalată care este totodată și un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW asigură necesarul de electricitate în orice moment al zilei. Cu o producție de 10kWh, media zilnică anuală, acest sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW este suficient pentru a asigura independență energetică.

Datorită principiului de funcționare, un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW este prietenos cu mediul înconjurător. Acest nu produce deșeuri periculoase și nici nu emite gaze toxice pentru natură.

Însă printre cele mai importante avantaje oferite de sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW este economia. Cu un sistem solar fotovoltaic complet la cheie cu baterii de stocare de 15kW orice gospodărie va face economii semnificative lunar, pentru că va beneficia de energie fără niciun cost.

Descrierea sistemului fotovoltaic complet la cheie de 3kW putere instalată şi capacitate stocare în baterii solare de 15 kW

Sistemul fotovoltaic complet la cheie de 3kW putere instalată şi capacitate stocare în baterii solare de 15 kW este special creat pentru producerea energiei electrice, prin conversia luminii solare, captate de la soare, în energie electrică. Sistemul fotovoltaic complet la cheie de 3kW putere instalată şi capacitate stocare în baterii solare de 15 kW este ideal pentru alimentarea cu energie electrică a unor consumatori care se află la distanţă mare de reţeaua naţională de electricitate. Alcătuit din douăsprezece panouri fotovoltaice din gama premium, un invertor performant, acumulatori solari, regulator de încărcare şi un sistem de monitorizare a bateriilor, sistemul fotovoltaic complet la cheie de 3kW putere instalată şi capacitate stocare în baterii solare de 15 kW va oferă independenţa energetică pe toată perioada anului.

Mai multe detalii despre sistem fotovoltaic complet la cheie de 3kW putere instalată și capacitate stocare în baterii solare de 15 kW, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns