Eforturi minime pentru electricitate gratuită cu un invertor solar uşor de folosit

1
Invertoare panouri solare energie electrica Victron MultiPlus 24V 1200W 25-16 Compact

Invertor compact de panouri solare, ușor de folosit

Invertorul solar este un „must-have” pentru orice sistem solar fotovoltaic. Fără el, instalaţia nu poate funcţiona şi nu ne poate oferi electricitate.

Rolul unui invertor este de a introduce energia electrică produsă de panourile fotovoltaice direct în reţeaua electrică.

Lucrul de care multe persoane se tem este amplasarea sistemului solar fotovoltaic. Nu trebuie să vă fie frică de acest proces, deoarece totul se va desfăşura mult mai uşor decât vă puteţi imagina.

De exemplu, pentru montarea panourilor solare nu trebuie să găuriţi acoperişul, ele fiind fixate uşor cu ajutorul unor suporţi speciali.

Montează uşor un invertor compact Victron MultiPlus

Acest invertor solar uşor de folosit pentru panouri fotovoltaice se instalează rapid, fără mari bătăi de cap. Datorită greutăţii mici de 10 kg şi a dimensiunilor de 375x214x110 mm, veţi beneficia de avantajele unui invertor compact. Veţi economisi spaţiu important, deoarece invertorul este mic şi foarte practic.

Un invertor solar uşor de folosit înseamnă timp câştigat

Cu siguranţă nimeni nu îşi doreşte să piardă timp preţios cu instalări şi resetări ale echipamentului MultiPlus. Tocmai de aceea, faptul că imediat după instalare invertorul poate funcţiona perfect constituie un mare avantaj. Dacă totuşi trebuie să modificaţi anumite setări, veţi face această procedură de setare a comutatorului DIP simplu, în doar câteva momente. Comutatoarele DIP au avantajul de a putea programa direct funcţionarea în paralel şi cea trifazică a invertorului, fără a fi necesară accesarea unui computer. Acest lucru vă ajută să câştigaţi timp şi să monitorizaţi eficient sistemul fotovoltaic.

Având în vedere faptul că un sistem solar fotovoltaic este extrem de eficient şi de econom, veţi reuşi să amortizaţi imediat investiţia făcută pentru acest invertor solar uşor de folosit Victron MultiPlus.

Descriere invertoare panouri solare energie electrică Victron MultiPlus 24V 1200W 25-16 Compact

Tehnologia solară fotovoltaică a avansat, invertoarele având un management al puterii inteligent. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama MultiPlus sunt invertoare sinus pur. Într-o închidere compactă găsim un încărcător complex de acumulatori şi un comutator CA de mare viteză.

Mulţi-funcţional, cu un management inteligent al puterii. Invertorul Multiplus-ul este un invertor cu undă sinusoidală pură, un încărcător complex de acumulatori ce caracterizează tehnologia de încărcare adaptabilă şi un comutator de CA de mare viteză, într-o singură închidere compactă. Alături de aceste funcţii primare, Multiplus-ul prezintă câteva catacteristici avansate.

Mai multe detalii despre invertoare pentru panouri fotovoltaice şi despre alte tehnologii fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Panouri solare fotovoltaice policristaline Idella | eSolar.ro

Lasa un raspuns