Află cum să beneficiezi de energie termică la preţuri mici cu un set de panouri solare cu puffer

0

Vine iarna, să ne bucurăm oare? Da, ne bucurăm pentru sărbători, frumuseţea anotimpului sau eventualele vacanţe pe care le petrecem la munte. Şi totuşi, iarna înseamnă mai mult decât atât. Pentru unele familii, acest sezon rece semnifică o adevărată provocare din punct de vedere financiar.

Panouri solare germane Idella 10x1 - 800.2PF

Panouri solare germane Idella 10×1 – 800.2PF cu puffer cu două serpentine

Alege un sistem de încălzire calitativ pentru a economisi bani

Pentru a beneficia de căldură şi, în acelaşi timp, pentru a economisi bani, trebuie să achiziţionaţi o centrală rezistentă în timp. Poate investiţia iniţială va fi mai mare, însă veţi beneficia de eficienţă vreme îndelungată. Cu cât mai calitativ este sistemul ales, cu atât va fi mai durabil. Şi dacă acesta este rezistent în timp, atunci nu va mai trebuie să faceţi cheltuieli de reparaţii sau chiar de înlocuire.

Foloseşte împreună cu sistemul de încălzire un kit format din panouri solare şi puffer

Un puffer poate reprezenta cel mai bun truc pentru a beneficia de energie termică la preţuri mici. De ce? Răspunsul este simplu: nu veţi mai avea pierderi de căldură.

Cele 10 panouri solare plane Idella Smarty One fabricate în Germania captează eficient razele soarelui, pentru a le valorifica. Pufferul sau stocatorul de apă are rolul de a înmagazina energia termică inutilă, care în mod normal ar fi fost pierdută. Această căldură este redată înapoi în sistem în momentul în care este nevoie, astfel încât pierderile se diminuează. Energia termică furnizată de centrală va fi economisită, deci veţi consuma mai puţin combustibil pentru a vă încălzi casa.

Energie termică la preţuri mici, economii pentru vacanţă

Având în vedere faptul că un set de panouri solare cu boiler durabil este foarte econom, veţi putea păstra bănuţi preţioşi, care erau destinaţi cumpărării combustibilului. Nu va mai exista risipă de căldură, aşa că veţi putea face economii importante pe perioada iernii. Şi, având în vedere faptul că veţi cheltui mai puţin pentru asigurarea confortului în perioada rece, de ce să nu mergeţi într-o vacanţă cu banii salvaţi? Pentru că aţi investit inteligent, vă puteţi bucura de multe beneficii ulterior.

Descriere succintă a panourilor solare termice cu puffer 10×1 – 800.2PF

Bufferul este un acumulator de agent termic folosit în special pentru a mări randamentul sistemelor de încălzire prin stocarea unei cantităţi mari de energie termică sau agent de răcire, produse de o sursă, energie care va fi cedată treptat proprietarilor în funcţie de necesităţile pe care le au aceştia. Sistemul are 10 panouri solare plane Idella Smarty One, de fabricaţie germană şi un puffer cu două serpentine de 800 litri.

Mai multe detalii despre seturi de panouri solare cu boiler şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns