Află care sunt avantajele panourilor solare fotovoltaice policristaline IPPP-250W

1
Panourile solare electrice IPPP-250W

Panourile solare electrice IPPP-250W

Panourile solare fotovoltaice policristaline — numite și panouri solare fotovoltaice multicristaline — sunt cele mai comune module de pe piețele PV, datorită prețului scăzut.

Acest lucru nu înseamnă că nu au un randament bun sau că nu ar rezista în timp.

Se poate spune că panourile solare fotovoltaice policristaline se află undeva la mijloc pe piața fotovoltaică — cele monocristaline au un randament puțin mai bun față de cele policristaline, iar modulele policristaline sunt mai eficiente față de panourile solare cu film subțire.

Avantajele panourilor solare fotovoltaice policristaline

1. Facturi mai mici la energia electrică

Un prim avantaj al panourilor solare fotovoltaice policristaline ține de diferența simțită la facturile de energie electrică. Desigur, orice sistem solar oferă acest lucru însă, cu toate că totalul de energie produsă de un panou solar fotovoltaic este mai mic decât cel produs de modulele mono, costurile sunt mult mai mici, la fel și perioada de amortizare.

2. Panourile solare fotovoltaice policristaline sunt mai ieftine

Panourile solare fotovoltaice policristaline au avantajul de a fi ușor de fabricat și folosesc materiale accesibile, iar acest lucru se poate observa în prețul final. Modulele de acest tip sunt excelente pentru familii cu locuințe mici și medii.

3. Rezistență și longevitate

Rezistența și longevitatea panourilor solare fotovoltaice policristaline se apropie de cele ale modulelor unicristaline. Un panou policristalin cu adevărat eficient ar trebui să aibă o garanție de cel puțin 25 de ani, însă el funcționează și dă randament mai mult de 30 de ani.

4. Panourile policristaline aduc îmbunătățiri mediului înconjurător

Alături de calitatea de a produce energie electrică din surse regenerabilă, utilizarea unui kit solar fotovoltaic policristalin presupune contribuția dumneavoastră la un mediu mai curat, cu mai puține gaze cu efect de seră rezultate din extragerea combustibililor fosili. Pe lângă acest lucru, o parte dintre producătorii de panouri solare fotovoltaice policristaline fac eforturi să îmbunătățească constant tehnologia, cu scopul de a crea panouri cât mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Panourile solare electrice IPPP-250W

Panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficiență de 15.06%, ceea ce determină ca orice sistem on-grid sau off-grid să beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atât, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent dacă sunt amplasate pe acoperiș sau pe sol pot genera suficientă energie atât pentru consum propriu cât și dacă sunt cablate la rețeaua națională de electricitate. Sunt panouri ideale pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale.

Mai multe panouri solare fotovoltaice și alte tehnologii curate găsiți pe esolar.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=c5jtDZ-MFZc&feature=youtu.be

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar durabil pentru sistem fotovoltaic | eSolar.ro

Lasa un raspuns