Investeşte în viitor cumpărând pentru sistemul fotovoltaic un invertor solar durabil

0

Durabilitatea este un criteriu pe care majoritatea cumpărătorilor îl caută atunci când achiziţionează un sistem solar fotovoltaic. Acest lucru este de înţeles, mai ales că investiţia nu este deloc una neglijabilă.

Calitatea înseamnă durabilitate

Invertoare solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius pentru instalații fotovoltaice

Invertoare solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius pentru instalații fotovoltaice

Aceste echilibru există dintotdeauna şi este valabil aproape în orice domeniu. Dacă un produs este calitativ, atunci va fi şi rezistent în timp. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu sistemele solare fotovoltaice, care ne ajută să obţinem electricitate valorificând energia solară gratuită.

Invertoarele solare au un rol important în sistemele fotovoltaice şi tocmai de aceea trebuie să facem alegerea optimă. Funcţia lor, aceea de a introduce energia produsă de panourile solare în instalaţia electrică este esenţială, aşa că trebuie să căutăm invertorul perfect. Invertoarele solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius sunt o alegere potrivită pentru orice gospodărie. Tehnologia Fronius este lider mondial pe piaţa de invertoare şi sisteme de monitorizare fotovoltaică, astfel că aveţi din start garanţia calităţii.

Sistemul de ventilaţie, un plus important

Un invertor solar tradiţional nu dispune de ventilaţie, însă invertorul monofazat Fronius da. Ventilaţia protejează bordul de alimentare sau alte componente sensibile, care pot fi influenţate negativ de aerul din exterior. Astfel, invertorul va fi ferit de pericole şi va avea o viaţă mai lungă. Siguranţa operaţională creşte odată cu funcţionarea sistemului de ventilaţie şi vom avea în acest fel o instalaţie solară fotovoltaică eficientă şi economă.

Monitorizarea sistemului fotovoltaic, o opţiune benefică

Tehnologia Fronius este lider la nivel mondial pe piaţa de invertoare şi sisteme de monitorizare a instalaţiilor fotovoltaice. Aşadar, calitatea şi eficienţa sunt prezente fără nicio îndoială.

Invertorul solar monofazic cu undă pură IG TL 5.0 Fronius prezintă sistem de monitorizare modern, cu multiple avantaje. Rolul acestuia este de a raporta imediat dacă apare vreo problemă tehnică, pentru a o putea depista şi rezolva rapid. Această funcţie ne oferă un randament maxim al invertorului pe termen lung.

Un invertor solar durabil, aşa cum este şi IG TL 5.0 Fronius, este indispensabil unui sistem solar de producere a energiei electrice, aşa că trebuie să fim foarte atenţi la alegerea pe care o facem.

Descrierea invertoarelor solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius

Invertoarele solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius pentru sisteme fotovoltaice au în componenţa lor un sistem de ventilaţie ce protejează bordul de alimentare şi orice altă componentă electronică sensibilă. Acest sistem de ventilaţie asigură siguranţă şi protecţie împotriva aerului din exterior şi creşte siguranţa operaţională şi durata de viaţă a invertoarelor. Gama tensiunii de intrare a invertoarelor solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius este de 850 V, iar randamentul maxim ajunge până la 97,7%. Sistemul de monitorizare al invertoarelor solare monofazice raportează imediat orice problema apărută de-a lungul întregului sistem de bolocare, având astfel un randament maxim pe termen lung.

Mai multe detalii despre invertoare solare monofazice cu undă pură şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns