Alege panoul solar potrivit nevoilor tale cu panouri solare electrice IPPP-250W

1

Calitatea unui panou solar fotovoltaic nu depinde, în cele mai multe cazuri, de preț. În costul modulului cântăresc și alți factori, cum ar fi dimensiunea fizică a panoului, dimensiunea în wați, perioada de garanție, marca panourilor, certificările, durabilitatea și calitatea materialelor.

Alegerea unor panouri solare electrice e practic simplă dacă înțelegi unele aspecte legate de piața fotovoltaică. Nu trebuie să ne lăsăm descurajați de prețurile puțin mai mari față de sistemele de energie convenționale, ci e important să înțelegem că instalarea unui sistem cu panouri solare electrice e o investiție pe termen lung, una recuperabilă în timp.

Cum să alegi niște panouri solare electrice potrivite locuinței tale?

Panouri solare electrice 250W preț

Panouri solare electrice IPPP-250W

Informații despre materialele folosite în fabricarea acelor panouri solare electrice, modul în care au fost fabricate și proveniența modululelor au, la rândul lor, importanță în alegerea unor panouri solare electrice.

Iată o șmecherie întâlnita la destule firme „profesioniste” din România – spre exemplu, la unele panouri solare electrice pe care scrie „importate” din Germania, unele companii obițnuiesc să pretindă că acele panouri solare electrice au fost și fabricate în Germania. Atenție mare la diferența dintre „importate” și „fabricate”. Dacă firma insistă că are produse germane, cere actele doveditoare.

Garanție și rezistență

Rezistența unor panouri solare electrice este importantă din multe puncte de vedere. Un panou cu adevărat rezistent trebuie să aibă o durata de viata de 25 de ani si o garantie de cel putin 10 ani, fapt ce poate reprezenta un indicator de încredere a producătorului în produsele sale.

Un aspect interesant și la care nu ne gândim e faptul că garanția acelor panouri solare electrice e valabilă atâta vreme cât firma producătoare se află încă pe piață. De aceea, e indicat să alegi o companie serioasă, cu produse de calitate și cu recomandari de la clienți, decât să alegi o firmă obscură care vinde produse ieftine, de calitate mai mult decât îndoielnică.

Un ultim pas în alegerea panoului solar pentru locuința ta

Înainte să cauți efectiv un panou solar fotovoltaic, cere ajutorul unor specialiști. Achiziționarea unui sistem solar nu presupune alegeri la întâmplare. O firmă serioasă îți va cere detalii legate de numărul persoanelor din locuința ta, zona unde locuiești, câtă energie consumi lunar și așa mai departe. În funcție de aceste date, specialiștii îți vor face o ofertă comercială potrivită nevoilor tale, practic una personalizată.

Scurtă descriere pentru panouri solare electrice 250 W

Panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama premium de 250 W au o eficiență de 15,06% ceea ce determină ca orice sistem on-grid sau off-grid să beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atât, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent dacă sunt amplasate pe acoperiș sau pe sol pot genera suficientă energie atât pentru consum propriu cât și dacă sunt cablate la rețeaua națională de electricitate. Sunt panouri ideale pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale.

Mai multe informații găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Lampă cu leduri pentru firmă - iluminat solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns