Cel mai bun sistem ecologic de încălzire a apei cu pachetul de panouri solare germane ISMO

1

Orice proprietar de locuință, indiferent de resursele financiare de care dispune, își dorește să obțină independență energetică pentru casa sa. Cu o investiție mică, oricine poate scăpa de facturile mari de utilități. Acest lucru este posibil datorită tehnologiilor ecologice tot mai avansate, soluții verzi care ajută proprietarii de locuințe să economisească bani și să protejeze, în același timp, mediul înconjurător.

Independența energetică se obține pas cu pas, fără să fie nevoie de investiții colosale. În orice caz, fiecare investiție făcută într-un sistem ecologic de încălzire a apei merită din plin, din mai multe motive: aceste sisteme folosesc surse regenerabile de energie, implicit inepuizabile, sunt econome și prietenoase cu natura.

Un sistem ecologic de încălzire a apei bun te ajută să obții independență energetică

Sistem ecologic de încălzire a apei cu panouri solare preț

Sistem ecologic de încălzire a apei cu panouri solare ISMO 2×1 – 150.1TEH

În ceea ce privește apa caldă menajeră, schimbarea unui sistem convențional pe gaz cu un sistem ecologic de încălzire a apei poate fi o investiție foarte inspirată, din varii motive.

Beneficiile încălzirii apei cu energie solară sunt numeroase și considerabile. Avantajul major este, poate, și cel mai important: economisirea banilor la facturile de curent și gaze.

Utilizarea unui sistem ecologic de încălzire a apei calde menajere poate reduce cantitatea de energie electrică necesară la încălzirea apei cu până la 50% și, totodată, emisiile nocive. Astfel, instalarea unui încălzitor de apă solar ar reduce amprenta de carbon la jumătate.

Kitul de panouri solare germane ISMO se potrivește perfect la o locuința medie

Un alt aspect important — și totodată trecut cu vederea de cele mai multe ori — al unui sistem ecologic de încălzire a apei este acela că o astfel de unitate crește valoarea imobilului unde a fost instalat. Astfel, dacă proprietarul intenționează să vândă locuința respectivă, își va recupera imediat banii investiți în sistem, asta pentru că oricine își dorește un sistem ecologic de încălzire a apei de calitate în locuință.

Ideal pentru o familie de patru persoane, pachetul de panouri solare germane ISMO formează un sistem ecologic de încălzire a apei calde de calitate, foarte eficient și rentabil. Kitul cuprinde două panouri solare plane Idella Smarty One fabricate în Germania, un boiler termoelectric orizontal cu o serpentină, de 150 litri, o stație solară germană Idroline cu grup de pompare complet echipat, un controler Idesol cu doi senzori PT 1000, plus toate celelalte accesorii necesare pentru instalarea lui.

Descriere generală a pachetului de panouri solare germane ISMO 2X1 – 150.1TEH – sistem ecologic de încălzire a apei

Cei care locuiesc la casă și au o familie de patru persoane își pot procura apa caldă menajeră într-un mod ecologic cu ajutorul setului de panouri solare plane cu boiler termoelectric ISMO 2×1. Ei pot verifica numărul optim de panouri necesare încă de la început, cu ajutorul unei simulari computerizate oferită de un soft profesionist. Astfel, în funcție de nevoi, utilizatorii se asigură că nu subdimensionează sau supradimensionează sistemul. Montajul acestui sistem ecologic de încălzire a apei se face de către o firmă de instalatori profesioniști.

Mai multe detalii despre acest sistem ecologic de încălzire a apei, dar și despre alte seturi de panouri solare plane cu boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Energia electrică sistem fotovoltaic cu eoliană | eSolar.ro

Lasa un raspuns