Energia se poartă la rucsac. Dovadă, panoul solar pliabil pentru laptop

0

Nu mai e o surpriză pentru nimeni că o vacanţă nu mai e completă fără gadgeturi sau fără tehnologie. De asemenea, nu mai e o surpriză nici curentul eco şi nici întoarcerea la resursele regenerabile. Tocmai datorită acestor nevoi şi stiluri de viaţă apar tot mai multe obiecte capabile să le facă viaţa mai uşoară şi de ce nu, mai frumoasă celor în cauză.

Încărcător cu panou solar pentru laptop direct în rucsac

Incarcator cu panou solar pliabil pentru laptop FUSE 10W VOL

Încărcător cu panou solar pliabil pentru laptop Fuse 10W VOL

Unul dintre obiectele ce nu pot lipsi din viaţa unui călător ce se respectă, a unui susţinător al mediului înconjurător, sau a unui om determinat să scadă din costul facturilor este încărcătorul cu panou solar pliabil pentru laptop.

Cu toate că poartă acest nume, acest încărcător cu panou solar fotovoltaic este folositor în mai multe situaţii, acesta fiind unul dintre marile avantaje. Astfel fie că vreţi să vă asiguraţi că momentul perfect de întruchipare a excursiei nu va fi ratat pentru că aparatul foto a rămas fără baterie, fie că sunteţi nevoiţi să duceţi o parte din muncă cu voi în excursie şi aveţi nevoie de laptop ori tabletă, fie că vreţi să păstraţi legătura cu cei de acasă, nu mai staţi pe gânduri, încărcătorul pliabil e o investiţie pe care o veţi aprecia încă de la prima călătorie.

Pentru oameni activi – energie din rucsac: panou solar pliabil

Cu toate acestea, încărcătorul cu panou solar fotovoltaic nu este doar pentru alpinişti, adepţii campingului, sau cei ce vor să fie self-sustainable. Acesta poate fi la fel de folositor şi celor ce îşi petrec majoritatea timpului în mediul urban. După investiţia iniţială, aceştia pot să se plimbe prin oraş şi, fără să care o grămadă de încărcătoare cu ei, îşi pot încărca gadgeturile solare gratis, fără a mai emite nici o particulă de carbon.

O altă caracteristică avantajoasă a unui astfel de încărcător, este faptul că se poate ataşa oriunde, spre exemplu pe bicicletă, sau, evident, pe rucsac, având un sistem flexibil.

Autonomie pentru gadgeturi cu energie solară – ruscacuri şi gadgeturi solare

În plus, acest tip de încărcător cu panou solar fotovoltaic are şi o baterie capabilă să stocheze energia acumulată care nu a fost folosită pe moment.

Pentru a vă face o idee despre capacitatea unuia astfel de gadget, trebuie să ştiţi că acesta poate da 30 de minute de autonomie pentru laptop la o oră de stat la soare, iar bateria plină poate încărca de 8 ori un smartphone.

Mai multe gadgeturi solare găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns