Fă economii pentru familie cu un kit solar on-grid 1 kW de reţea

2

Cu toţii ne dorim să strângem lună de lună sume însemnate de bani în puşculiţă. Uneori este imposibil, căci facturile şi cheltuielile sunt prea costisitoare. Cu toate acestea, o investiţie de viitor pentru locuinţă este, fără îndoială, un kit solar fotovoltaic.

Un kit solar on-grid 1 kW, o investiţie inteligentă pentru locuinţă

O astfel de instalaţie este aliatul perfect pentru economiile noastre. Practic, veţi plăti doar preţul achiziţiei, urmând ca apoi să beneficiaţi lună de lună de energie electrică gratuită, obţinută prin transformarea energiei solare.

Un kit solar on-grid 1 kW este o investiţie în viitor. Acesta produce energie verde la costuri minime, folosind panouri solare şi invertor. Deoarece nu sunt incluşi acumulatori solari, energia în plus nu poate fi stocată pentru a fi folosită noaptea, ci este trimisă în reţea.

Redu considerabil facturile lunare la electricitate cu un kit solar on-grid 1 kW de reţea

Kit solar on-grid 1kW de reţea

Kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic de rețea

Odată achiziţionat un kit solar on-grid 1 kW de reţea, veţi începe să simţiţi considerabil economii făcute la factura de electricitate. Nevoia de energie electrică din timpul zilei va fi acoperită de producţia medie zilnică anuală de 3,3 kWh pe care o are un kit solar on-grid 1 kW de reţea Solarriver 1600TL.

Un astfel de kit solar fotovoltaic on-grid foloseşte energia gratuită a soarelui, deci are costuri minime de producere a electricităţii. Se montează şi se întreţine uşor, fiind perfect pentru a furniza energie electrică în gospodărie.

Unde ajunge surplusul de energie produs de un kit solar on-grid 1KW de reţea?

Un kit solar on-grid 1 kW de reţea Solarriver 1600TL nu are acumulatori solari, deci nu poate stoca energia produsă în plus. Din această cauză noaptea nu puteţi beneficia de avantajele unui kit fotovoltaic on-grid, ci doar pe timp de zi, când este vreme favorabilă.

Un kit solar on-grid 1 kW este conectat la reţea, deci surplusul de energie este introdus pentru a fi folosit de către alţi consumatori. În viitorul apropiat se estimează faptul că proprietarii români de sistem solar on-grid care introduc energie în reţea vor fi răsplătiţi financiar pentru serviciile lor.

Descriere kit solar on-grid 1 kW ongrid monofazic Solarriver 1600TL

Acest kit solar on-grid 1 kW monofazic Solarriver 1600TL are în componența sa patru panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar monofazat cu injectare în retea. Ideal pentru a furniza energie electrica într-o locuinta, acest kit solar on-grid 1 kW monofazic Solarriver 1600TL se montează cu ușurință atât în interiorul casei, cât și în exterior. Acest kit fotovoltaic este de tip on-grid, adică poate fi folosit doar pe timp de zi sau doar cât soarele este pe cer, întrucât nu are baterii de stocare a energiei solare, pentru a fi utilizat și pe timp de noapte. Cele patru panouri fotovoltaice policristaline ale kitului fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic Solarriver 1600TL au o eficiență de 15,06% și un randament garantat pe o perioadă mare de timp.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic 1 kW on-grid monofazic şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Kit solar 15 KW de reţea pentru necesar electric | eSolar.ro

  2. Pingback: Kit fotovoltaic racordat la reţea 3 KW on-grid | eSolar.ro

Lasa un raspuns