Investeşte în viitor achiziţionând un pachet solar cu puffer durabil

1

Atunci când decidem să achiziţionăm un pachet pentru producerea energiei termice, ne gândim la eficienţa lui în timp, adică la perioada în care vom beneficia de căldura oferită de sistem. Aşadar, durata de funcţionare a instalaţiei este foarte importantă, căci noi căutăm calitate, eficienţă şi durabilitate atunci când investim.

Investește într-un pachet solar cu puffer de calitate

Pachet cu panouri solare plane germane și puffer

Pachet cu panouri solare plane germane și puffer

Pentru a avea energie termică de durată, trebuie să avem un pachet solar cu puffer de calitate, care să reziste în timp.

Calitatea sistemului este garantată de natura celor 40 de panouri solare plane Idella Smarty One, care valorifică energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui. Acestea sunt fabricate în Germania, având o garanţie la cumpărare de 5 ani, fapt care atestă că panourile sunt durabile şi ne ajută să facem economii în timp.

Pufferul este un punct cheie pentru întregul sistem, pentru că garanteză o eficienţă cu până la 30% mai mare, folosind o cantitate de materii prime mai mică. Pufferul cu 2 serpentine de 2500 de litri primeşte o garanţie la achiziţionare de 2 ani, dar acesta poate funcţiona fără probleme vreme îndelungată de la montare.

Componentele de calitate ale pachetului cu panouri solare garantează durabilitatea instalației termice

Este necesar ca sistemul de încălzire cu puffer să fie durabil, pentru că el este utilizat mai ales în clădiri mari, imobile publice, şcoli, unde o investiţie de acest gen este foarte importantă, iar instalaţia trebuie să îşi menţină eficacitatea multă vreme.

Toate celelate componente sunt, de asemenea, de o calitate ridicată şi contribuie astfel la o durată mare de viaţă a întregului sistem. Staţia solară germană Idroline cu grup de pompare complet echipat, controler-ul Idesol cu 2 senzori PT 1000, vasul de expansiune solar de 80 de litri şi cele 5 bidoane glycol de 10 kg concentrat la -50 de grade sunt accesorii cu o eficacitate mare, care contribuie la o economie în timp, căci acestea nu se vor deteriora, vor fi durabile şi nu vor solicita costuri ulterioare.

Pentru o energie termică de durată, pachetul solar cu puffer pentru încălzire este o soluţie excelentă, achiziţia fiind una pentru viitor.

Prezentare succintă a panourilor solare plane cu puffer 40×1 – 2500.2PF

Eficienţa energetică înseamnă energie curată. De aceea, dacă sunteţi în căutarea unor soluţii fiabile şi eficiente pentru locuinţa dumneavoastă, nu ezitaţi să apelaţi la sursele de energie regenerabilă. Acest pachet are 40 de panouri solare plane Idella Smarty One, producţie germană, cu o garanţie de cinci ani şi un puffer cu două serpentine de 2500 litri cu o garanţie de doi ani.

Mai multe detalii despre acest pachet cu panouri solare plane și puffer şi despre alte sisteme nepoluante de producere a energiei termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Cazan pe lemne cu gazeificare durabil | eSolar.ro

Lasa un raspuns